Porodica Novaka Đokovića godinama je pod lupom javnosti, pa je tako u žižu interesovanja u više navrata dospevao i njegov najmlađi brat Đorđe Đoković.

Đorđe niže uspehe u poslovnom svetu, ali ni njegov ljubavni život ne uspeva da ostane pod velom tajne, budući da je osvajao srca nekoliko poznatih lepotica.

Svojevremeno, Đorđe Đoković zabavljao se sa novinarkom i voditeljkom "Prve" televizije, Nastasijom Stošić.

Nastasija i Đorđe bili su u vezi tokom srednjoškolskih dana, a nakon raskida voditeljka se zbog studija odselila u Solun. Po završetku fakulteta vratila se u Beograd i već nekoliko godina radi na TV "Prva".

Nastasija je, inače, ćerka fudbalera Vlade Stošića, a pored novinarskog posla bavila se i modelingom, ali i pokrenula svoj modni brend. O vezi sa Đorđem lepa novinarka nikada nije pričala javno, a trenutno je u vezi sa glumcem Pavlom Mensurom. Još fotografija Nastasije Stošić pronaći ćete u galeriji ispod.

Instagram/nastasijastosic Novinarka Nastasija Stošić je nova devojka glumca Pavla Mensura

Dugogodišnja Đoletova ljubav potom je bila Tijana Ralić, mlada Beograđanka sa kojom je u vezi bio šest godina. Rastali su se 2019. godine zbog, kako se pisalo, česte razdvojenosti, budući da je Tijana studirala u Milanu, a Đorđe je radio u Beogradu.

Tijana Ralić je nedavno odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu i tom prilikom se osvrnula i na vezu sa Novakovim bratom.

"Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?", glasilo je jedno pitanje.

"Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila", napisala je Tijana tada, a onda je usledilo još jedno pitanje o raskidu:

"Da li je teško preseći vezu nakon šest godina?"

"Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi", napisala je tom prilikom bivša devojka Đorđa Đokovića.

Posle raskida sa Tijanom, Đorđe je sreću pronašao pored sadašnje devojke Saške Veselinov, koja je voditeljka, baš kao i njegova bivša ljubav Nastasija Stošić. Saška i Đorđe su u vezi više od godinu dana, a nakon sedam meseci ljubavi otpočeli su zajednički život.

saska veselinov djordje djokovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Nisam zaljubljive prirode, ljubav na prvi pogled mi se ne dešava jer mi kod partnera nije bitan samo izgled. Tek kada smo počeli da se upoznajemo, osetila sam onu dečju emociju kada se zaljubite, pa postanete stidljivi. Išlo je do te mere da Đole nije bio siguran da li osećam isto što i on, jer nisam davala baš nikakve znakove", rekla je Saška jednom prilikom za "Hello" i dodala da se ona i Đole odlično slažu.

"Verujem da se sve dešava s razlogom i u pravom trenutku. Đole i ja imamo iste poglede na život, identično razmišljamo i lako se o svemu dogovaramo. Ako mi verujete, iako već duži vremenski period živimo zajedno, ne mogu da se setim neke situacije kada nismo mogli da se složimo. Jedina evidentna razlika između nas je karakter, ja sam mnogo temperamentnija", ispričala je Saška i dodala da se sjajno snalazi u kuhinji, te da njen izabranik tu nema zamerki.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković
Instagram/saskaveselinov 

"Na ovom terenu uvek odnosim ubedljivu pobedu. Đole najviše voli moju domaću supu, po maminom receptu. Sa 18 godina počela sam da živim sama i naučila sam skoro sve da spremam, tako da u kuhinji nemam nikakvih problema", objasnila je plavokosa voditeljka.

Još fotografija Đoletove sadašnje izabranice Saške pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Uživa u ljubavi sa Đorđem Đokovićem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna