Voditeljka Lea Kiš već godinama poseduje vikednicu na Avali, tu je provela veći deo letnjeg odmora, a nakon toga se uputila na primorje gde je uživala sa suprugom Momom.

"Bila sam na moru deset dana u Herceg Novog pošto je moj suprug iz tog mesta, bili smo u kući kod nas, tako da je i tu blio puno posla. Odete malo na vikendicu, pa tamo morate nešto da spremite, odete na more, pa i tamo morate nešto da radite. Pravo da vam kažem, ovo leto mi je nekako bilo dosta haotično. Možda zbog vremena, bile su velike vrućine, pa i nevreme, pa kada se nešto desi, morate da obiđete sve da vidite da li je sve u redu sa kućom. Tek bi sada u septembru mogla da odem na jedan odmor, ali sada odmora nem, 42 epizode su ispred nas, treba to uraditi da ne kažem muški, nego ženski", rekla je voditeljka koja svoju vikendicu i iznajmljuje.

"Jedno vreme samo kratko izdavali, eto poklopilo se tako da Sarine drugarice polako imaju devojačke večeri. Posle su se javljali neki ljudi da snimaju spotove i to je uglavnom na nekoj prijateljskoj bazi. Što se renoviranja tiče, u svaku kuću treba ulagati svake godine, koliko budem u mogućnosti i koliko bude para, ali generalno držimo to da bude naše. Za prijatelje, pozanike uvek je otvorena naša kuća, kao i kuća ovde u Beogradu u kojoj živimo. Gledamo da zadržimo svoju intimu, ali kada se ukaže prilika, zašto da ne i rentirati, svaki dinar dobro dođe", rekla je voditeljka, a onda progovorila o ćerki koje je krenula njenim stopama. Sara Mia Jokić uradila je prvu sezonu nove emisije "Bez Filtera“ na Grand televiziji, a mama ne krije da je ponosna na naslednicu i njene uspehe.

"Ona je ranije radila neku drugu emisiju, sada radi „Bez filtera“, prva emisija je bila o nekoj drugoj tematici, bavila se kulturom i nekim drugim stvarima. Sada je krenula malo više ka estradi, dopada mi se i mislim da je nekako drugačija emisija od svih koje se emituju, a gde govore poznati. Nisu samo klasična pitanja gde si bio, koju si pesmu snimio, uspela je da nađe dosta zanimvljivih priča o poznatima, sviđa mi se format. Kako mama sam jako ponosna na nju, a kao koleginica se ne mešam. Tu imamo prećutan dogovor da se ja njoj ne mešam, ali ona meni može. Mislim da su mlade generacije toliko napredovale da mi nemamo ništa da ih posavetujemo, sve se promenilo. Raduje me da je vredna, ambiciozna, da hoće da radi, kompletan je autor svoje emisije", rekla je Lea i istakla da njena ćerka sama želi da gradi karijeru.

"Mislim da je zaslužno i vaspitanje, deca najviše uče u kući kada gledaju svoje roditelje. Onoliko rada i truda koliko smo mi ulagali u naše karijere, mislim da je ona to videla. Kad je bila mala, naravno da sam je vodila na sva snimanja, kao što je Moma vodio u svoju redakciju. Dete koje odrasta u takvom okruženju, nije joj nepoznanica ni televizija, ni štampani mediji, takva deca imaju veća saznanja od onih koji samo završe fakultet, pa krenu da rade. Nikada se ne poziva na mene i jako joj smeta, bez obzira što je zavšila težak fakultet, režiju, smeta što joj lepe etiketu ćerka. Mnoge poznate ličnosti i njihova deca imaju zanimanje da su samo ćerke, ona nekako gleda da izbegne to „Ćerka“, nego da postane Sara-Mia Jokić kao što i jeste. Ponosna sam na nju, vaspitali smo je tako da bude skromna, vredna i da jedino rad i trud može da joj donese rezultat, mislim da tim stopama ide", kaže Lea za "Grand" i ističe da je upravo ona njena najveća kritičarka.

Sara Mia Jokić o poznatim roditeljima
ATA / Antonio Ahel 

"Ne traži savete ni od mame, ni od tate ni kada je privatni život u pitanju. Mi imamo sjajan drugarski odnos. Ona je jedinica i mnogi su nam ranije zamerali da smo je razmazili, a ja sam govorila da od viška ljubavi niko ne može da bude loš čovek. Neki put traži savet, ali eventualno kada nešto napiše od supruga, a od mene traži estetske prirode, da li joj nešto lepo stoji. Ona ima pravo kada mene vidi na ekranu da kaže sve što joj se ne dopada, to traje do malena. Ne samo da prihvatam sugestije, nego se i bojim. Moje mama i ćerka su najveće kritičarke i hvala im na tome, one su jedino iskrene", zaključila je voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO

Voditeljka i zmija Prva TV