Ćerka Lee Kiš i novinara Momčila Jokića izbegavala je da se eksponira pored poznatih roditelja sve dok nije rešila da se kao voditeljka i sama ostvari u svetu medija i televizije. Sara Mia Jokić ima svoju autorsku emisiju i ne krije koliko joj smeta kada je mediji uvek predstave kao ćerku Lee Kiš.

"Smeta mi, zato što ja nisam ćerka poznate ličnosti koja se u medijima pojavljuje samo i isključivo zbog toga što je ćerka. A nažalost mnogo je takvih slučajeva pa smo došli do toga da je ćerka, sin ili unuk postala u krajnjem slučaju profesija određenih ljudi. Ja sam pre svega diplomirani reditelj, neko ko je već deset godina u ulozi voditelja u raznim što tinejdžerskim, što emisijama ozbiljnijeg tipa. Smatram da imam svo pravo da u javnosti budem predstavljena svojim imenom i prezimenom, kao neko ko ima obrazovanje, svoju profesiju i svoje projekte. A naravno u kontekstu mame i ćerke u privatnom smislu, to je nešto čime se ponosim, jer imam apsolutno najbolju mamu na svetu“, rekla je za "Grand" Mia,a dok njena majka ne krije koliko je ponosna. 

"Verujem da će me u svakom smislu prevazići i biti bolja i uspešnija od mene. San svakog roditelja je da dete napravi veći uspeh od njega, tek tada možete reći da ste uspeli", istakla je svojevremeno Lea.

Porodica Kiš-Jokić živi u porodičnoj kući na Voždovcu, dok na Avali poseduju imanje na kojem provode svaki slobodan trenutak. I pored mnoštva obaveza, Lea i Momčilo pronalaze vreme za sebe.

"Vremena u našem svakodnevnom životu realno je sve manje. Jurimo na sto strana, prepliću nam se obaveze i odgovornost. Moma i ja smo uvek negovali naš odnos i imali svoje vreme, ali Sara Mia je uvek bila i ostaće centar našeg sveta", rekla je ranije voditeljka za "Glossy".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna