Lea Kiš već godinama svoju oazu mira ima daleko od gradske vreve, na Avali. Tamo je sa suprugom i ćerkom napravila mali raj, te posebne planove za letovanje još uvek ne pravi, jer u svojoj kući sa bazenom uživa svakog dana.

"Ta kuća me relaksira i oporavi, uvek mogu da zovem drage ljude i da vidim koga ja hoću. Beograd leti na Avali može da bude savršen odmor, mogu da se zatvorim u svoja četiri zida i onu lepotu od prirode. Tako da nemam planove za ovu godinu. Nisam ni razmišljala da li ću i gde ću na putovanje", ispričala je voditeljka za "Grand Online".

Njena emisija "Nedeljno popodne sa Leom Kiš" trenutno je na zasluženoj letnjoj pauzi, a voditeljka priznaje da joj je nedavno završena sezona bila jedna od najtežih.

lea kis obrazovanje
ATA Images/ M.M 

"Kraj sezone, nekako je uvek malo setno. Završili smo jednu tešku i napornu godinu, bilo je mnogo teško raditi jer je bila korona, teško smo nalazili goste, a i trebalo je sačuvati se. Ovo je bila jedna od najtežih sezona koju smo uradili vrlo uspešno. Iako ljudi misle da kada su na odmoru treba da uhvate prvi avion, meni je najbolji odmor kod kuće i volim da isključim telefon, da ne moram da komuniciram, zovem goste i organizujem sve. Prvih mesec dana ću svakako biti u Beogradu, gledam da ne kuvam, ne spremam i da se odmaram, a možda u avgustu odem negde", rekla je Lea.

Lea Kiš završila je Akademiju lepih umetnosti, smer menadžment u novinarstvu, magistrirala komunikologiju, ali i doktorirala na Fakultetu dramskih umetnosti. Iako su novinarstvo i televizija njene velike ljubavi, malo je poznato da je Lea prvo bila student Bogoslovskog fakulteta.

Lea Kiš ne ide na letovanje
LepaiSrecna Author: Vladimir Sporcic Description: Lea Kis foto Vladimir Sporcic Software:Adobe Photoshop CC 2017 (Windows) Created: 2018:03:08 18:13:45

"Bila sam jedna od prvih žena koja je upisala Bogoslovski fakultet Srpske Pravoslavne Crkve tih devedesetih godina, i na to sam veoma ponosna", rekla je svojevremeno voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna