Javnost obožava Silvestra Stalonea zbog uloga u kojima je glumio žestokog momka. Takav je, kažu oni koji ga znaju, i u privatnom životu ali jedna velika tragedija je srušila hrabrog Rokija.

Njegov sin Sejdž umro je 36. godini života u svom stanu u Los Anđelesu od srčanog udara izazvanog aterosklerozom. Taj 13. jul 20212. godine Stalone će zauvek pamtiti kao dan koji mu je promenio život.

Sejdž je bio prvo dete Silvestera i njegove tadašnje supruge Saše Čak. 

"Ni jedna bol nije jača od one kada roditelj izgubi dete. Zato molim ljude da pokažu poštovanje prema sećanju na mog talentovanog sina i saosećaju sa ljubavlju njegove majke Saše. Ovaj bolni gubitak ostaće sa nama do kraja naših života. Sejdž je bio naše prvorođeno dete i centar našeg univerzuma, i ponizno vas molim da ne ometate dušu i sećanje na mog sina", rekao je glumac tada.

Silvester Stalone o smrti sina
Profimedia 

Sejdž je teško podneo razvod roditelja zbog čega neko vreme nije bio u dobrim odnosima sa ocem. Ipak, uspeli su da se pomire pa su sarađivali u filmu "Roki 5".

"Veoma je teško. Ovo je užasna situacija, ali takav je stvarni život - vreme vam pomaže da se izborite i pokušate da preživite ono što se dogodilo. Veoma je važno pronaći snagu za uspon i pokušati živeti. U suprotnom, može da vas odvuče u začarani krug."

Na dodeli Zlatnog globusa, novinari su pitali Silvestera kako je gubitak sina uticao na njegov rad, a glumac je odgovorio: "Čini mi se da u takvim situacijama mnogo pomaže ako radite nešto. U slučaju mog sina, hteo sam da mu odam počast i čini mi se da sam to uradio."

Silvester Stalone o smrti sina
Profimedia 

Nakon smrti sina, Silvester Stalone je sreću našao pored Dženifer Flavin, sa kojom ima tri ćerke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Žena ostavila bolesnog muža Tiktok/_kim_beyer_