Glumica Mia Farou je sa kompozitorom Andreom Previnom dobila šestoro dece. Troje biološke dece Metjua, Sašu i Flečera. Usvojila je Lark Song Pervin i Samer Dejsi Song Pervin iz Vijetnama i Sun Ji Previn iz Južne Koreje 1978. godine.

Razveli su se 1979. godine, kada je srela je američkog reditelja Vudija Alena. Godinama su bili zajedno, iako ljubav nikada nisu ozvaničili venčanjem. Tada su bili i na vrhuncu karijera. Farou je u tom periodu glumila u filmovima "Veliki Getsbi", "Rozmarina beba", a Alen je snimao "Eni Hol" i "Menhetn".

Sjajno su zajedno kreativno sarađivali, snimajući filmove koji se smatraju najboljim u njihovim karijerama poput ostvarenja "Ljubičasta ruža iz Kaira", "Hana i njene sestre" i "Zločini i prekršaji".

Mia Farou, životna priča
Profimedia 

Tokom emotivne veze sa Vudije, Mia je usvojila još troje dece. 

Farouova i Alen su se razveli 1992. godine kada je glumica otkrila da je on bio u vezi sa njihovom usvojenom ćerkom Sun Ji, kojom se kasnije oženio. To saznanje je glumicu uništilo, ali njen bivši suprug se nije kajao.

"Srce želi ono što želi. Nema logike u tim stvarima. Upoznaš nekoga i zaljubiše se i to je to. Nisam imao nikakvu moralnu dilemu. Nisam imao jer je ona bila Miina ćerka. To je činjenica, ali ne ona od velikog značaja. Nije bilo kao da je ona moja ćerka", rekao je autor kultnih filmova 2001. godine.

Mia Farou, životna priča
Profimedia 

To nije jedina bol koju je Mia morala da preživi. Njeno troje dece Tam, Larka i Tadeus, tragično su preminuli u svojim mladim godinama. Kako su se u javnosti pojavila nagađanja o ovim tragedijama glumica se tim pvodom oglasila.

"Pošto sam majka četrnaestoro dece, porodica mi znači sve. Iako sam izabrala karijeru zbog koje sam u javnoj areni, većina moje dece odlučila je da živi vrlo privatnim životom - objasnila je Mia, a potom iskreno pisala o izgubljenoj deci. 

"Moja voljena ćerka Tam umrla je u 17. godini od slučajnog predoziranja lekovima, koji su joj prepisani za užasno mučne migrene koje je trpela i srčanu bolest ", napisala je Farov.

Larku, koja je umrla 2008. godine, Mia je opisla kao „izvanrednu ženu, divnu ćerku, sestru, partnera i majku“.

"Umrla je u 35. godini od komplikacija HIV-a, koji joj je preneo prethodni partner. Uprkos svojoj bolesti, živela je punim plućima i uz mnogo ljubavi sa decom i dugogodišnjim partnerom. Podlegla je svojoj bolesti i iznenada umrla u bolnici na Božić, u naručju svog partnera", napisala je Mia a potom objasnila da je njen sin Tadeus sebi oduzeo život sa 29 godina nakon naglog raskida jedne veze.

"To su neizrecive tragedije", poručila je Farov.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

10 PUTA SAM SE PREDOZIRAO I BIO POTPUNO MRTAV! Glumac Feđa Štukan otvoreno progovorio o heroinu, ratu, smrti i ZAGROBNOM ŽIVOTU Kuri