Nada Obrić borila se sa tri karcinoma, a o bolesti i teškim trenucima otvoreno govori u javnosti. Iako hrabra i snažna, ovog puta pevačica se slomila prisećajući se kako su njena deca podnela vest o njenoj teškoj bolesti.

"Stvari koje su se meni izdešavale, da sam preživela tri karcinoma na tri mesta, a jedan s drugim veze nema. To je tog momenta svest da li ideš ili ostaješ, borba je strašna pred tobom. Noći provodite u razgovoru sa sobom. Svakom čoveku poručujem da je najstrašnije da padne. Naprotiv, ja kad sam saznala za dijagnozu, u ponedeljak saznajem, u četvrtak sam imala operaciju. Kad dođe noć i legneš sama sa sobom, onda je frka u glavi. Tu su deca i kad vidiš koliko se deca bore da ne prihvate tu činjenicu, u nekim momentima se ne zna da li oni teše mene ili ja njih. Tu želju i rešenost da mi pomognu po svaku cenu u tim strašnim noćima, kad mislite da ne možete više, ne mogu da opišem... Posebno posle hemioterapija, ja sam spala na 45 kilograma. Nisam mogla da šetam, da hodam... Ja sam išla sama, da ćerka ne vidi. Ista neverica, isti strah, ista ljutnja. Ista molba Bogu, sve je isto", rekla je Nada kroz suze u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Nada Obrić razvod
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

Pevačica je istakla da su joj najveći motiv da se bori bili njeni naslednici, ali i inat.

"U takvoj situaciji je najbitnije da ste u sigurnim rukama lekara. Deca su mene tako razmazila, shvatila sam kako sam odgojila sjajne ljude. Mirna ću da odem kad dođe vreme za to. Ja se još ne dam... Čovek mora da nađe razlog da se bori. Neverovatno je kako čovek shvati koliko je život lep. Pronađite motiv zbog kojeg ćete se dići. Molim gledaoce da idu kod lekara čim primete da im nije dobro. Divno je ako vam kažu da vam nije ništa. Inat me je vodio kroz čitav život, ali onaj pozitivan. Život me nije mazio, ali sam uvek imala neki pozitivni inat", zaključila je.

Još fotografija Nade Obrić pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/RTS, Youtube printscreen / Grand magazin Nada Obrić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

NADA OBRIĆ O TOME ZAŠTO NIJE NAPISALA KNJIGU O SVOM TURBULENTNOM ŽIVOTU Kurir TV