Pevač Nemanja Stevanović ne pojavljuje se često u medijima. Otkako se oženio i dobio ćerku o njemu se piše samo zbog posla, a i to dozirano. Kako kaže, napravio je balans između posla i privatnog života.

"Svoj posao gledam kao posao, ne živim svoj posao. Odradim svoj posao onako kako mislim da treba, kada se nastup završi posao se isključuje, zaboravlja se na to i vraća se u dom. Ja u svojoj kući ne pričam o poslu, pričamo o nekim lepim drugim stvarima, trudimo se da porodica bude zdrava, objašnjava Stevanović.

U emisiji "Bez filtera sa Sarom Miom", osvrnuo se i na današnju muzičku scenu i trendove.

"Zaista ima dobrih pesama, ima i budalaština. Ne sviđa mi se motiv danas, svi pevaju o drogama, alkoholu, skupim kolima, nabrajaju marke… To je toliko površno, ali klinci se za to hvataju", rekao je Nemanja u emisiji sa Sarom Miom i prisetio se da su ga vršnjaci ismevali u školi zbog patika koje je nosio.

"Uče ih pogrešnim vrednostima. Misle da je to sve u životu. To je počelo još kada sam ja bio klinac, kada se nosio 'air max'. Imao sam situaciju, nisam imao original patike, imao sam neke patike. Bio sam na moru, i smejali su mi se, nije mi bilo prijatno. Pokušali su moji da mi objasne da to nije važno, i ja sam to znao ali opet će mi se smejati i onda su mi kupili 'Nike' i bio sam bitan, sećam se celu noć sam ih gledao kada sam ih dobio", prisetio se pevač.

Inače, Nemanja je dve godine bio u vezi sa koleginicom Milenom Ćeranić, ali su raskinuli nakon zajedničkog učešća u jednom rijalitiju.

Pevačica je nakon nekoliko godina priznalada se pokajala zbog učešća na "Farmi", kao i da je to na nju ostavilo brojne posledice.

"Do skoro nisam ni mogla da gledam tu 'Farmu'. Imala sam velikih psihičkih problema zbog toga. Kao klinka od 23 godine bila sam 'osuđena od javnosti', a zapravo sam imala veliku podršku mnogo inteligentnih ljudi, ali se glas mržnje dalje čuje. Bilo je puno nepravde. Nisam imala priliku da kažem ništa", rekla je jednom prilikom.

Milena i Nemanja nisu se rastali u dobrim odnosima i godinama posle raskida nisu komunicirali. Pevač je danas u srećnom braku sa suprugom Jelenom, sa kojom ima ćerku, a njegova bivša devojka nedavno je istakla da nema loše mišljenje o njemu i da ih čak zastupa isti menadžer.

"Mene i Nemanju isti menadžer zastupa, ali nismo se sretali nikako. Ja o njemu nikad u životu ružnu reč nisam rekla, kao ni o jednom svom bivšem momku. Ja sve svoje bivše momke volim na ljudski način i ne bih volela nikome od njih da se nešto ružno desi", rekla je ona za "Kurir".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"I DALJE VOLIM SVE BIVŠE MOMKE, VIDIŠ DA SAM LUDA!" Milena Ćeranić iskreno o nekadašnjim ljubavima! JEDNA STVAR JE NAJVIŠE BOLI kurir televizija