Voditeljka Dragana Katić kao samohrana majka odgajila je dva sina, blizance Bobana i Bojana, budući da se od partnera rastala dok je bila u drugom stanju. Otac njene dece preminuo je pre četiri godine, a voditeljka je ponosna što je sinove izvela na pravi put. Oni joj stalo priređuju iznenađenja, a posebno za rođendan.

Kao i svake godine odmor Dragane Katić počinje na crnogorskom primorju, a završava se na drugoj destinaciji koja joj je u tom trenutku odgovara.

"Svake godine planiram da budu dva letovanja i to poslednje pred sezonu, i sada sam pravo sa mora došla u studio.Pre toga je bio Herceg Novi, naravno, to se podrazumeva, samo se menja ta druga destinacija. Ove godine je to bio Solun - kaže voditeljka.

Odmor Dragane Katić obeležilo je prelepo, rođendansko iznenađenje koje su joj priredili sinovi Bojan i Boban.

"Pošto je moj rođendan 2. avgusta, moj sin je došao iz Berlina 31. jula i upao apartman, zvonio upao i bila sam u šoku. U dogovoru su bili njih dvojica i lepši poklon nisam mogla da dobijem.

Sinovi su nedavno snimili i video poruke koje je Dragana imala priliku da pogleda tokom emisije "Sceniranje", a zbog kojih nije mogla da zaustavi suze.

"Nisam gladan, nisam žedan, večeras ću da legnem ranije, sve sam naučio, nemam mnogo posla. Ovo su samo neke od rečenica koje morate da izgovarate na dnevnom nivou kada vam je majka Dragana Katić. Ukoliko iz ne izgovorite, budite sigurni da će ona doći do ovih podataka pre ili kasnije", našalio se voditeljkin sin Bojan sa samom početku, pa nastavio:

"Šalu na stranu, biti sin Dragane Katić je jedna velika privilegija, pre svega što vas prepoznaju ovako po kraju, a onda što naučite dosta nekih vrednih i važnih lekcija u toku odrastanja. Vrednost koju kod nje najviše cenim i ono čemu se ja divim kod nje i ono što ja nikada neću moći da iskusim jeste to da je ona samohrana majka."

Dragana Katić
Youtube / Printscreen / Kurir 

Bojan je istakao da njemu i njegovom bratu nikada nije falilo ljubavi, topline i pažnje, te da su izuzetno zahvalni majci na svemu što im pruža.

"Naša majka nas je podigla sama, u trenucima kada ni ona nije imala nigde nikoga. Nekako smo nas troje imali jedni druge, voleli smo se najviše i večno smo joj zahvalni na svakom trenutku. Mislim da zahvalnost i ljubav zapravo nisu kategorija kojima možemo da izrazimo svoja osećanja prema njoj. Kada ste samohrana majka, u trenutku kada je ona to bila, verujem da osećate dosta osude, dosta nekih stereotipa i momenata u kojima ne uživa baš svako. Tako da sav njen trud i sve što je ona uradila za nas ima duplo veću vrednost. Ona je u našem stanu, ali i u srcu, napravila zaista jedan dom, jedno bezbedno mesto za tišinu, samoću, emociju, ljubav, za suze i smeh", zaključio je Draganin naslednik.

Kada je pogledala snimak, voditeljka neko vreme nije mogla da dođe sebi od emocija.

"Nijedan uspeh ne može da se meri sa ovim", izustila je kroz suze.

Još fotografija Dragane Katić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Dragana_Katic Modne kombinacije koje prikrivaju kilograme

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

DRAGANA KATIĆ PRVI PUT OTVORENO U SCENIRAJU! Otkrila prelomni trenutak iz karijere i zbog koga je htela da se povuče  Kurir