U septembru 2020. godine kao bomba odjeknula je vest  da Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju "Prvu" na kojoj su dugo imali emisiju. Još veći šok je bio to što se tada poznati televizijski dvojac razdvojio. Jovana je otišla pod okrilje "K1" televizije, dok je Srđan dobio svoje mesto na "Pinku".

Šuškalo se da je njihovo prijateljstvo tada prekinuto, a oni se tim povodom nisu oglašavali. Međutim, kada su jedno drugo prestali da prate na Instagramu to je bilo prećutna potvrda da je prijateljstvo prekinuto.

Srđan prelazi na televiziju Pink, a Jovana mu se sada javno obratila, prvi put nakon skoro pune tri godine.

3598764_jovana-joksimovic_ff.jpg
Instagram/Jovana Joksimovic 

"Lepo je videti, Srđana Predojevića ,u starom dobrom terminu. Preseče me kad sam videla džingl - nema dobrog dana bez dobrog jutra. Nekada je nastavak bio - Jovana i Srđan, a jutros samo Srđan. Ali to što ne radimo zajedno, ne znači da u naslov emisije ne uvrstiš i imena divnih devojaka Milice i Sare koje rade sa tobom. Nisi sam. Voli te, kumica", napisala je Jovana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Jovana Joksimović čestitala punoletstvo Kuriru Kurir