Pre nego što je pronašla današnje utočište na Avali, gde već godinama živi sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, Verica Rakočević uživala je u luksuznom saloncu u srcu Beograda. Modna kreatorka je prodala dva stana kako održala svoje revije koje su obeležile njenu dosadašnju karijeru.

"U prvih deset godina sam zarađivala ogroman novac i, pošto sam znala da ću ga potrošiti brzo, ja sam ulagala u nekretnine. Ova mala radnja je to zaradila i te žene koje su čekale u redu. Stan u Takovskoj preko puta ‘Televizije 3’ koji je imao 150 kvadrata je prodat da bih održala svoju reviju kada je Jasmin Gauri došla u Beograd, a stan koji sam iznad ove radnje kupila povoljno imao je 200 kvadrata. Njega sam prodala zarad nedelje visoke mode u Rimu. Zaista, ni jednog ni drugog prostora mi nije žao jer sada kada bi neko ponudio da moju kuću da Avali dam, a da mi vrati ovaj stan, ne bih prihvatila“, prisetila se u ispoveti za "Novu" Verica.

"Oduvek sam želela da živim van grada, čak sam jedno vreme vikendom odlazila u kuću koju je Elica (Elena Karaman Karić, Veričina ćerka, prim. aut.) imala na Avalskom putu. Jedina stvar koju nisam uspela da završim, verovatno nisam mnogo ni želela, jeste polaganje vozačkog ispita. Ali, to me ne sputava. Ako Veljko ne može da me poveze, nema problema. Autobus mi staje na pedeset metara od kuće, dok pročitam nekoliko stranica neke knjige, eto me u centru", ispričala je kreatorka, koja se vrlo rado sa sugrađanima vozi gradskim prevozom.

"Ako je Verica mogla da jede mast i hleb i da se kupa u koritu, onda može i da se vozi autobusom. Nisam rođena u carskim kočijama. Onaj ko je nešto vredno postigao, na bilo kom nivou, nema osećaj više vrednosti. To je karakteristično za iskompleksirane i nerealizovane osobe", naglasila je.

Još fotografija Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića pogledajte u galeriji ispod.

Fejsbuk / Veljko Kuzmančević, Instagram/Kuzmancevicc Verica Rakočević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

VERICA RAKOČEVIĆ PROGOVORILA O MUŽU: Šokirala izjavom o njegovim navikama Kurir televizija