Otkako je Kristina Baumgartner podnela zahtev za razvod od Kevina Kostnera, 1. maja ove godine, između nje i slavnog glumca samo "leti perje".

Od njenog do njegovog advokatskog tima i nazad šalju se dopisi, zahtevi i odgovori, a najviše njih se odnosi na predbračni ugovor, dogovor o imovini i izdržavanju dece.

Kevin je tražio da Kristina pre braka potpiše da će njegova kuća, koju je kupio pre braka, ostati njemu."Jednom sam zbog razvoda ostao bez doma, neće mi se to više desiti", kazao je holivudski superstar svojevremeno.

Međutim, posle 18 godina braka, Kristina tvrdi da njihovo troje dece ne znaju za drugi dom i jedva je pristala da se iseli mada je dobila milion i po dolara.

kevin kostner kristina baumgartner 0374643310-min.jpg
Profimedia 

Glumac je optužuje da je smišljeno, pre zahteva za razvod, trošila nemilice njegov novac, kupila sebi i svojim roditeljima luksuzne automobile i rasipala koristeći njegove kreditne kartice dok je kovala plan kako će da ga ostavi. Šuška se da ju je Kevin uhvatio u preljubi sa zgodnim stanarom koji je živeo u gostinskoj kući na njihovom imanju.

Ona se, međutim, žali da Kostner "nikad nije bio kod kuće" i da nije bilo kraja njegovim snimanjima. Za to vreme, ona je potpuno zapostavila svoj nekadašnji posao dizajniranja nakita.

Bivša supruga Kevina Kostnera plakala na sudu
Profimedia 

Na pitanje pred sudom o tome kako vidi svoju budućnost, ona je odgovorila: "Razmotriću koje korake treba da preduzmem, vratiću se u školu i naučiti šta bude bilo potrebno, a onda ću ponovo početi da radim."

Sa druge strane, Kevin je izjavio kako ima već dogovorenih obaveza koje mora da ispuni. "Moje su odgovornosti brojne, ali moram da odvojim više vremena koje ću provoditi s decom i pomoći im da razumeju i ovaj proces", kazao je oskarovac. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok