Kevin Kostner je dobio nalog od suda da plaća dvostruko veću alimentaciju bivšoj ženi od one koju je sam predložio. Njegova žena Kristina Baumgartner (49) je tražila razvod, ali i čitavo bogatstvo od Kevina. Međutim, ni njen predlog nije usvojen.

Sudija je doneo odluku da će bivša Kostnerova žena dobijati skoro 130.000 dolara mesečno, jer je toliko potrebno za izdržavanje dece. I to nije sve!

Podsetimo, Kristina i Kevin imaju sinove Kajdena (16) i Hejsa (14), kao i trinaestogodišnju ćerku Grejs. Ona se nekada bavila dizajnom tašni, ali je pred sudom izjavila da nije radila otkako je rodila prvo dete 2007. godine. Predbračnim ugovorom je regulisano da će glumac izdvajati određenu sumu za decu, ali ta cifra nije obelodanjena. Kad je podnela zahtev za razvod braka, Kristina je od suda tražila da joj se dodeli alimentacija od četvrt miliona dolara mesečno.

Kevin Kostner žena Kristina Baumgartner 0773488991-min.jpg
Profimedia 

Sa druge strane, Kevin od nje traži da napusti imanje u Kaliforniji, budući da je kuću on kupio pre sklapanja braka. "Već sam jednom izbačen iz svog doma", kazao je prethodno već jednom razvedeni glumac, "i neću dozvoliti da se to opet desi".

kuca kevina kostnera 0785435725-min.jpg
Profimedia 

Kristina odbija zahtev i pred sudom je izjavila da je ta kuća "jedini dom za koji njihova deca uopšte znaju". Rešenje iz predbračnog ugovora da joj "Kevin obezbedi više od milion dolara za drugu kuću" dizajnerki ne odgovara.

bivsa zena kevina kostnera i cerka 0786960758-min.jpg
Profimedia 

Dok se još čeka rešenje za spor oko velikog kalifornijskog imanja, Kostneru je uručena i odluka da plati 200.000 dolara advokatima, kao i 100.000 dolara stručnjacima za finansijsku forenziku.

bivsa zena kevina kostnera 0787390020-min.jpg
Profimedia 

Na sve to dolazi još jedan trošak kojem se slavni glumac verovatno nije nadao. Kristina traži i 250.000 dolara za račune svog plastičnog hirurga! Da li će ova naplata biti uzeta na razmatranje? Šta vi mislite?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"KEBA ME JE LAGAO DA SE RAZVODI, NISAM ZNALA DA SAM MU LJUBAVNICA!" Tesktopisac o problemima zbog navodne afere sa pevačem Kurir teleivizija