Dragana Katić svakodnevno dobija komplimente za svoj izgled, budući da izuzetno vodi računa o licu i telu. Letnju pauzu u snimanju emisije "Nikad nije kasno" voditeljka je iskoristila da napuni baterije i dobre se pripremi za narednu sezonu, a rezultati su i te kako vidljivi na njenom licu.

Preplanilu ten koji je zaradila na moru istakla je elegatnom krem haljinom koju je odabrala za snimanje prve emisije devete sezone popularnog takmičenja.

Dragana Katić zbog haljine u centru pažnje
Grand online/Printscreen 

Voditeljka je naučila od majke da žena mora da vodi računa o sebi i toga se brižljivo pridržava.

Dragana Katić haljina
Grand online/Printscreen 

Za nju je podjednako važan rad na unutrašnjoj i spoljašnjoj lepoti i smatra da jedno bez drugog ne može. Ne krije daje plaši proces starenje koji je neminovan.

"Kada žena dođe u moje godine, normalno je da se preispituje kako će teći proces starenja. Svi se mi toga plašimo i mislim da oni koji kažu suprotno izgovaraju fraze koje nisu istinite. Zato paralelno moramo da radimo i na mentalnom jačanju da bismo lakše prihvatili promene koje su neminovne. Ja sam, recimo, pre nekoliko godina prvi put počela da vežbam redovno i tek sada razumem ljude koji su zavisni od treninga. Ne radim to da bih dobila bicepse, tricepse ili pločice na stomaku, već zbog zdravlja i održavanja kilaže", rekla je svojevremeno za Hello" Dragana koja osim što je pred kamerama uvek sjajno stilizovana, ni privatno ništa ne prepušta slučaju. 

Još fotografija Dragane Katić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Dragana_Katic Modni stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA!" Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije Kurir teleivizija