Supruga Kevina Kostnera podnela je zahtev za razvod posle više od 18 godina braka. "S velikom tugom, zbog okolnosti koje su van njegove kontrole, gospodin Kostner mora da učestvuje u okončanju braka", kazao je predstavnik slavnog glumca.

Njegova supruga Kristina Baumgartner je podnela zahtev za razvod, uz navod da su uzrok "nepomirljive razlike". Ona ne traži nikakvu alimentaciju, jer je potpisala predbračni ugovor. Kevin i Kristina imaju troje dece: sinove Kajdena (15) i Hejsa (14), kao i ćerku Grejs (12).

U svom odgovoru na zahtev za razvod, Kevin je zatražio zajedničko starateljstvo nad decom. Pre nekoliko nedelja, počela je drama u vezi aktuelnog projekta "Jelouston". Glumac je ušao u sukob sa producentom ove serije koja beleži uspeh iz godine u godinu.

kevin koster i kristina 0701841283-min.jpg
Profimedia 

Izvor blizak glumcu navodi kako je Kostner smatrao da serija ide u pravcu različitom od inicijalne ideje. Zato se često sukobljavao sa producentom, a bilo je i mnogo odlaganja tokom snimanja, što je pogubno delovalo na  glumčev raspored.

On je i inače bio veoma opterećen. Pored ovog projekta, Kevin je preuzeo i uloge u drugim filmovima, pa je supruga postavila ultimatum glumcu koji ne usporava s poslom čak ni u 68. godini.

"Projekat Jelouston je uništio njihov porodični život", kazao je jedan izvor. "U pitanju je megahit, producenti žele da se ova televizija proizvodi do u nedogled. Kristini se to smučilo i strpljenje je zaista izdaje."

Više fotografija Kevina i supruge pogledajte u galeriji.

Profimedia Kristina Baumgartner je podnela zahtev za razvod braka od Kevina posle 18 godina braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna