Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina trude se da ćerkama budu vetar u leđa od najranijih dana, a pevač im pomaže i oko školskih zadataka.

 "Vraćamo se polako u normalu. Nisam imao puno prostora za uživanje tokom leta, nadam se da ću u oktobru ići na zasluženi odmor. Deca su krenula u školu i vraćamo se na istu stazu", započeo je Sergej, te je dodao:

"Najviše im pomažem oko kreativnih predmeta, likovnog i muzičkog, tu sam najbolji. Bežim na drugu stranu, ne mogu time da se bavim, uvek dajem komentar: 'Ja sam svoju školu završio, sada vi malo zagrejte stolicu', rekao je pevač koji kaže da ćerke uči da cene novac.

"Kod nas ne volim da idem u šoping, ali u inostranstvu da, imam cipela kao da sam stonoga. Novac je da se troši, teško se zarađuje i ne treba se rasipati, to pokušavam da naučim i svoju decu. Kada čovek krene sam da zarađuje, treba da vodi računa gde ide novac", rekao je za "Blic" i dodao:

"Svi mi maštamo o nekom biznisu koji će nam olakšati život po stare dane. Voleo bih da jednog dana otvorim jedan mali urbani hotel, ali ko zna na koju će nas stranu život odvesti. Voleo bih da kupim nekretninu u Beogradu", bio je iskren pevač se uz suprugu trudi da ćerke vaspita na najbolji mogući nači.

"Živimo u nenormalnom vremenu, bez ikakvog sistema vrednosti. Ali supruga i ja i dalje držimo do kućnog vaspitanja. Učimo ih da poštuju pre svega sebe, a onda i ljude u okolini. Nije lako, ali borimo se. S vremena na vreme ja preuzmem ulogu strožeg roditelja, a nekada žena. Igramo se dobrog i lošeg policajca, kao i svi ostali. Trudimo se da ih na najbolji mogući način naučimo kako da se pripreme za život. Za sada nam lepo ide, pošto su obe veoma dobre devojčice", iskren je bio Sergej.

Njegove naslednice navikle su se na činjenicu da im je tata javna ličnost, a čak su i same počele da dele autograme.

"Ćerke su mi doskoro tražile da snimam rođendanske čestitke za njihove drugarice i drugare, a sada i one same dele autograme", kroz smeh je ispričao pevač.

Sergej Ćetković o vaspitanju ćerki
Youtube/Printscreen/Suzanin izbor 

Podsetimo, Sergej i Kristina Ćetković usvojili su Milu i Lolu a o tome su od prvog dana otvoreno razgovarali sa njima.

"Ranije je to bila baš ozbiljna tabu tema, ali su se te stvari, srećom, promenile nabolje. Još ne u potpunosti kako bi moglo i trebalo, ali jesu. Naše devojčice znaju da su usvojene, ali to nikada nije, niti će uticati na bilo šta u našoj porodici. Naša ljubav prema njima je bezgranična, isto kao i njihova prema nama. Nema tu nikakve fame. Roditelj se postaje srcem i dušom, krv ne igra presudnu ulogu", objasnio je Sergej Ćetković nedavno u intervjuu za "Dnevni avaz".

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SERGEJ ĆETKOVIĆ PROGOVORIO O SVOJIM USPONIMA I PADOVIMA! Priredili mu nešto o čemu nije mogao ni da sanja  Kurir televizij