Pevačica Ana Bekuta proslavila je 64. rođendan, a tim povodom je objavila fotografiju iz školskih dana. Na njoj je sa dve drugarice, sa kojima je, kako kaže, i danas u kontaktu.

"Možete li da me prepoznate na ovoj fotografiji? Na slici poziram sa svoje dve školske drugarice, Gocom i Verom. Od snimanja ove fotografije prošlo je pedeset godina, a mi smo još uvek u kontaktu. Danas, na moj 64. rođendan moram da budem najviše zahvalna upravo na tome. Na tome što sam nakon pedeset godina dovoljno ista da me još uvek poznaju i prepoznaju svi oni s kojima sam započela život i karijeru.

I ako mi dozvolite da malo mudrujem o životu na današnji dan – najvažnije u životu je napredovati iz dana u dan, iz godine u godinu, slaviti svoj život i svoje godine, ali ipak ostati svoj dovoljno da vas znaju oni koji su s vama krenuli u život. Hvala vam na bezbroj rođendanskih čestitki i lepih želja. Čovek je živ i zdrav samo dok ima neostvarene želje i razlog da se sutra probudi željan života. Voli vas vaša Ana.

Nada Polić, kako glasi pravo ime pevačice, sa samo 17 godina rodila je sina Igora, kog je bila primorana da na neko vreme ostavi u domu za nezbrinutu decu. Tamo je proveo osam i po meseci, a Ana je svojevremeno otvoreno govorila o tome da je zbog maloletničke trudnoće nailazila na osudu okoline.

"Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Bila sam maloletna, odnosi u porodici, selu, okolini nisu bili sjajni. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što 'to' nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo", pričala je pevačica.

“Doba odrastanja došlo je prebrzo. Mene je zateklo bez romantičnog ulepšavanja, jer je istina da je moje prve prave izlaske veoma brzo zamenilo menjanje pelena i briga o bebi. Moje materinstvo bilo je svakako prerano, ali mi je ujedno i najdragocenije iskustvo u životu”, govorila je pevačica koja je zbog nemogućnosti da sama odgaja dete bila primorana da ga ostavi u domu za nezbrinutu decu.

"Majka je bila stroga, a otac je morao da popusti. Tu osobinu sam od nje pokupila i kasnije sam ista bila prema svom sinu, ali prema unucima nisam. Vremenom naučite u životu da razdvojite bitno od nebitnog. Najvažnija je zapravo ljubav i vreme koje odvojite za svoje najbliže. Sa sinom nažalost nisam imala toliko vremena, ali kad god i koliko god mogu trudim se da im pomognem, mnogo pričamo. Meni je u detinjstvu toga nedostajalo jer su roditelji bili prezauzeti brigom da nas izvedu na pravi put.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

JOŠ JE TEŠKO BEZ MRKE! Ana Bekuta nije smogla snage da priča o svom preminulom partneru: EVO KAKO ĆE DOČEKATI NOVU GODINU Kurir TV