Pevačica Ana Bekuta proslavila je 64. rođendan, a njena biografija protkana je mnogim prelepim, ali i brojnim bolnim trenucima. Nada Polić, kako glasi pravo ime pevačice, sa samo 17 godina rodila je sina Igora, kog je bila primorana da na neko vreme ostavi u domu za nezbrinutu decu. Tamo je proveo osam i po meseci, a Ana je svojevremeno otvoreno govorila o tome da je zbog maloletničke trudnoće nailazila na osudu okoline.

"Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Bila sam maloletna, odnosi u porodici, selu, okolini nisu bili sjajni. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što 'to' nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo", pričala je pevačica.

Ana je izlaske i provode zamenila brigom o detetu, a kada je Igora konačno dovela kući, odmah je postao miljenik čitave porodice.

ana-bekuta-01.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Tek kada se sredilo stanje u porodici, kada su na moje insistiranje roditelji pristali da dođem s Igorom kući, dovela sam ga. Bio je maj, u septembru sam napunila 18 godina. Igor je, naravno, postao miljenik porodice, a ja sam u 17. godini sazrela. Moje devojaštvo nije postojalo, zamenile su ga pelene i briga o detetu. Bila sam, što bi klinci danas rekli, utripovana, nezreli oboje i ta veza nije rezultirala brakom. Gimnaziju sam napustila posle drugog razreda, a rođenje Igora ubrzalo je odluku da se bavim muzikom", govorila je Bekuta, prisećajući se tinejdžerskog perioda.

Sa naslednikom je izgradila odnos pun ljubavi, razumevanja i poštovanja, a Igor joj nikada nije zamerio to što ga je na neko vreme ostavila.

"Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikada nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam na taj period uvek gledao najnormalnije. Taman posla da sam majci zamerio što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav bio zakon tada", rekao je jednom prilikom za medije Igor, koji je Ani podario unuke Sonju i Branka.

U novembru 2021. godine pevačica se suočila sa velikom tragedijom, kada je preminuo njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić.

ana-bekuta-milutin-mrkonjic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Godina je dana od mog ličnog smaka sveta. Još se nisam pomirila sa tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj. Biram, ipak, da slavim tvoj život češće nego da očajavam. Radujem se i svakoj vožnji obilaznicom koja će nositi tvoje ime. Jer, ceste nisu samo odlasci i putovanja. Ceste su putevi kućama, povratak domovima i porodicama. Hvala ti na bezbroj dela ljubavi, hvala ti što mi skoro svakog dana priđe neko kome si pomogao i promenio mu život. Hvala ti što se time nikada nisi hvalio. Hvala ti što te svako ko te je sreo pamti kao dobrog čoveka. Nekad sam te volela i zbog toga što me nikada ničim nisi ni najmanje povredio. Danas te volim još više, jer nikada nisi namerno povredio nijednog čoveka na ovom svetu. Ja sad živim od sećanja i ponosa. Mirno spavaj u večnosti koju si zaslužio svakim danom svog neverovatnog života. Voli te Ana", napisala je Ana na Instagramu na godišnjicu Milutinove smrti.

Nešto više od godinu dana nakon što je izgubila ljubav svog života, pevačica je ostala i bez majke Milice.

"Kada umre majka umre čitav svet, poslednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji. Sa svakom majkom umre jedno umeće kuvanja, jedan način postavljanja stola, jedna istorija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna, briga o detetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u večnosti svoje ljubavi, mila moja majko", poručila je tada pevačica.

Još fotografija Ane Bekute pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica često izaziva komentare svojim modnim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ana Bekuta zaplakala dok je govorila o Mrki Milica Stojan