Nataša Bekvalac ponosna je na ćerke koje su se ovih dana vratile obavezama - starija Hana (16) je srednjoškolka, a mlađa Katja (5) predškolac.

"1. septembar je za mene najsrećniji dan! Moja deca ulaze u novu etapu kojoj se uvek radujem. Hana ne odlazi preterano srećna u školu. Niko od nas nije odlazio sa nekim entuzijazmom u školu. To koliko je neko uspešan u školi nije merilo onoga koliko je neko uspešan u životu. Deca bi trebalo da pronađu nešto što ih ispunjava i inspiriše, to je bitno", rekla je pevačica za "Blic".

Nataša Bekvalac
ATA Images / Marija Mladjen 

Iako mnogi misle da je njen život van scene jednako glamurozan kao i na njoj, Nataša kaže da je to daleko od istine.

"Ljudi misle da živim glamurozan život, ali volim ljudima da pokazujem na mrežama kako sam ja samo jedna obična mama. U glamuru ja, inače, najmanje uživam, iskreno... Uživam u momentima koji se zovu život", iskrena je bila Bekvalčeva, koja ne krije da se tokom života mnogo puta borila sa promašenim investicijama.

natasa bekvalac
Instagram / bekvalceva 

"Iz mojih najpromašenijih investicija ja sam izvlačila najintenzivnije i najvrednije lekcije. Tako da uvek kad nešto promašim u životu znam da je to kao strela koja se priprema da se ispali. Znam da posle toga sledi nešto jako dobro. Iz uspeha niko nije ništa dobro naučio, ali iz neuspeha i te kako jeste", zaključila je.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Uživa u sveže renoviranom domu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"DA SLUŠAM NJENO MIŠLJENJE, HODALA BIH KAO ČASNA SESTRA" Nataša Bekvalac nikad iskrenija: Otvorila dušu pred kamerom Kurira Kurir TV