Pevačica Ana Bekuta (63) odrasla je "preko noći" kada je sa 17 godina rodila sina Igora Polića kog je, budući da je tad bila maloletna, morala da ostavi u domu, gde je proveo osam i po meseci.

Ana je svojevremeno otvoreno govorila o tome da je zbog maloletničke trudnoće nailazila na osudu okoline.

"Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Bila sam maloletna, odnosi u porodici, selu, okolini nisu bili sjajni. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što 'to' nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo", pričala je pevačica svojevremeno.

ana-bekuta-01.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ana je izlaske i provode zamenila brigom o detetu, a kada je Igora konačno dovela kući, odmah je postao miljenik čitave porodice.

"Tek kada se sredilo stanje u porodici, kada su na moje insistiranje roditelji pristali da dođem s Igorom kući, dovela sam ga. Bio je maj, u septembru sam napunila 18 godina. Igor je, naravno, postao miljenik porodice, a ja sam u 17. godini sazrela. Moje devojaštvo nije postojalo, zamenile su ga pelene i briga o detetu. Bila sam, što bi klinci danas rekli, utripovana, nezreli oboje i ta veza nije rezultirala brakom. Gimnaziju sam napustila posle drugog razreda, a rođenje Igora ubrzalo je odluku da se bavim muzikom", govorila je Bekuta, prisećajući se tinejdžerskog perioda.

Sa sinom je izgradila čvrst i stabilan odnos, pun ljubavi, podrške i razumevanja. Igor Polić jednom prilikom i sam je govorio o tome da majci nikada nije zamerio što ga je na neko vreme ostavila u domu za nezbrinutu decu.

"Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikada nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam na taj period uvek gledao najnormalnije. Taman posla da sam majci zamerio što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav bio zakon tada", kazao je tada za medije Igor, koji je Ani podario unuke Sonju i Branka.

Igor Polić otkrio je i da zna ko mu je otac, ali da nisu u kontaktu, a majku redovno podržava na koncertima i nastupima.

Još fotografija Ane Bekute pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / anabekuta1 Pevačica proslavila 63. rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna