Pevač Darko Lazić se oženio sa Katarinom Lazić sa kojom je bio u emotivoj vezi 2008. godine. Svadba je organizovana za više od 500 zvanica, među kojima nije bila Darkova bivša verenica Marina Gagić sa kojom ima sina Alekseja.

"Toliko sam se u dva dana gluposti načitala i cirkusa nagledala, da mi je stvarno smešno. Mislila sam da prećutim sve, ali pošto se laži nižu, red je da ih zaustavimo nekim teškim istinama. Naš sin nije prisustvovao venčanju iz dva razloga, ponoviću, prvi je taj što ga je zvao na svadbu dan ranije i to da pita koji broj garderobe nosi. Koliko je posvećen otac dovoljno govori to da čovek ne zna koju veličinu mu dete nosi. Drugo, sve i da smo bili u Pećincima, ne bih dozvolila da ga vodi na svadbu iz razloga što sam ga neposredno pred svadbu zvala da vodimo dete kod lekara, a on se nije pojavio, iako je obećao. Dobila sam neke smešne izgovore tipa 'uspavao sam se'",rekla je Marina, a zatim se osvrnula na odnos sa Darkovom novom ženom Katarinom.

"Kada je moj odnos sa njegovom suprugom u pitanju, reći ću vam samo da sam joj reklamirala garderobu na mojim društvenim mrežama i bila maksimalno korektna prema njoj. Imala bih toliko toga da kažem, ali bolje da ljudi ne znaju sve, da se kompletno ne razočaraju u svog idola. Njega Aleksej uopšte ne traži, to dovoljno govori o povezanosti oca i sina, a tu očevu figuru našao je kod dede, odnosno mog oca, kome sam neizmerno zahvalna što Aleksej i ja nismo na ulici", ispričala je Gagićeva za "Telegraf" i dodala da je Darko prošle godine finansirao letovanje deteta, a da ove godine nije.

"Ne zamlaćujete me nekim smešnim pitanjima o letovanju jer ga ove godine nismo ni videli. A zašto?! Odgovor je 'samohrana majka' i samo one će razumeti taj odgovor. Jedina istina u svemu je to da nam je prošle godine platio letovanje, a prošle godine je bio slobodan momak. Njemu sreća i letovanje deteta umnogome zavisi od emotivnog statusa ", ispričala je besna Marina Gagić.

Podsetimo, Darko Lazić je pred medijima na svojoj svadbi pomenuo sina Alekseja, pa je kratko rekao:

"Sin mi neće doći na svadbu iz opravdanih razloga, ali sve će to doći na svoje mesto", istakao je pevač, koji nije produbljivao ovu temu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna/Telegraf

BONUS VIDEO:

Darko Lazić -konačno se osećam kao oženjen čovek Kurir