Marko Bulat otkriva da je kao desetogodišnji dečak bio na pragu da pogleda smrt u oči, i da je to najjeziviji osećaj sa kojim se suočio.

"Bila je gomila snega a ja sam hteo sa ograde od metar i po da skočim u tu gomilu na glavu. Nije mi bilo svejedno ali su me nagovarali da skočim i da sam kukavica ako to ne uradim. Skočio sam, nabio sam vrat i izgubio moć disanja. Par sekundi nisam mogao da udahnem ni da izdahnem, izleteo mi je pršljen. Tada sam mislio da ću da umrem. Da sam polomio pršljen sad bih bio u kolicima", sa jezom se prisetio Bulat.

Nažalost u tom trenutku niko od okupljenih mu nije prišao niti ponudio pomoć, što je situaciju za Marka učinilo još težom.

"Smejali su se svi. I onda sam udahnuo i to je bio najlepši udah u mom životu", priča pevač.

Kako je danas otac dvoje dece, Bulat je iskoristio priliku da prokomentariše kako bi reagovao da se njegova deca sada nađu u takvoj situaciji, tačnije da njih neko nagovori na takvu stvar.

"Zavisi kako bih saznao, da li na vreme ili kasno. Ali, edukativno, pedagoški, pokušao bih da objasnim na sve moguće načine opasnosti, pokazao bih im do kakve nesreće bi moglo da dođe, i pomagala kakva bi mogla da koriste, da vide na internetu slike, tada bi se opravdano plašili reči koje si rekao. Jer deci samo kad kažeš njima to na drugo uvo izađe, ovako bi vizuelizovali", objasnio je Marko.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SKINUO JE KAPUT, A ONI SU ODMAH IZVADILI PIŠTOLJE! Bulat ispričao šta mu se desilo na splavu u Beogradu: BIO JE NA IVICI SMRTI Kurir televizija