Tamara Milutinović se u aprilu udala za fudbalera Darka Jevtića, sa kojim čeka prvo dete. Njih dvoje su se verili u februaru ove godine, a na venčanju su saznali i pol bebe - u njihom dom stiže ćerka.

"I eto tako, stigli smo do kraja, kraja, ali i najlepšeg početka.. Možda neću osećati više one najlepše “leptiriće” u stomaku, ali ćemo ti ih tata i ja na dlanu donositi celog život. Emili, čekamo te čudo naše", napisala je pevačica uz set fotografija na kojima se vidi njen trudnički stomak.

Pevačica je mesecima krila trudnoću, želeći da tu radosnu vest znaju samo njeni najbliži.

"Krila sam i trudnoću, slobodno sada mogu da kažem da sam u šestom mesecu. Vrlo dobro znam šta može da se piše i šta se sve izvuče iz konteksta, prosto mi to nije bilo potrebno. Želela sam neki mir, stvarno se zahvaljujem svim medijima koji su ispoštovali naš dan, zahvalna sam stvarno na tome i odužiću se nekom drugom prilikom", rekla je sada Tamara za "Grand".

udala se tamara milutinovic 3-min.jpg
Instagram / andreanacekic 

Još fotografija Tamare Milutinović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tamaramilutinovic Pevačica je počela dijetu, odlučila se za autofagiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna