Iako se činilo da je Darko Lazić posle turbulentnog životnog perioda rešio da se skrasi pokraj Marine Gagić, to se nije dogodilo. Za bivšu verenicu venčanica je ostala nedosanjan san.

Pevač se danas ženi Katarinom Lazić sa kojom je bio u emotivoj vezi 2008. godine. Brestač je danas u znaku pevačeve svadbe koja je organizovana za više od 500 zvanica, među kojima nije Darkova bivša verenica Marina sa kojom ima sina Alekseja.

Ona se sada oglasila, te čak otkrila da je Darko sina pozvao tek danas na svadbu, ali i da su njih dvoje otputovali.

"Čula sam da organizuje svadbu 100 metara od moje kuće. Ja pozivnicu nisam dobila, a i svakako ne bih išla jer smo Aleksej i ja otputovali", rekla je ona za Telegraf, pa dodala:

"Sina je na svadbu zvao danas, ali za takve stvari je mogao malo ranije da me obavesti, a ne dan pred svadbu. Šta da kažem, neka mu je sa srećom", rekla je Marina, a sada i pokazala kako sa sinom uživa na bazenu.

Marina Gagić ne dolazi kod Darka na svadbu
Instagram/Marina Gagić 

Marina i Darko su se navodno rastali zbog njegovog neverstva. Izvor blizak porodici Darkove bivše verenice, je ispričao šta se dogodilo u noći kada je Marina napustila njihov dom u Brestaču i vratila se u kuću roditelja.

Ona je navodno u njegovom mobilnom telefonu pronašla poruke koje je razmenjivao sa drugom ženom.

"Darko je nedavno u selu sreo bivšu devojku sa kojom se kratko zabavljao. Ona ga je ostavila, što je tada povredilo njegovu sujetu, i kada ju je ponovo video, poželeo je da je smuva. Posle susreta je počeo i da je proganja. Stalno joj šalje poruke, a jednu od prepiski videla je i Marina - kaže za Informer izvor blizak pevaču.

Prema njegovim tvrdnjama, Gagićeva je gledala po Darkovom telefonu dok je on spavao. Čim je videla poruke, odlučila je da spakuje svoje i Aleksejeve stvari i ode kod svojih roditelja u Pećince. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Darko Lazić, svadba Kurir/Petar Aleksić