Kevin Kostner i njegova bivša supruga Kristin Baumgartner sreli su se juče na sudu u Santa Barbari gde je održano ročište kako bi se utvrdila alimentacija koju će glumac morati da plaća i donela odluka o tome kome će pripasti starateljstvo nad njihovom decom.

Na sudu je iznet niz detalja o luksuzu u kojem je poznati par živeo sa svojim naslednicima. Pričajući o njihovom životu Kristin je zaplakala zbog čega je napravljena petominutna pauza.

Kristin Baumgartner plakala je dok je detaljno pričala o tome kako su nekada živeli. Za nju tu svakako ima važan značaj gledano iz ugla uspomena, ali mnogi komentarišu da je posredi samo želja za novcem.

Bivši par trošio je godišnje 11 miliona dolara, uživali su u kući na plaži- ta nekretnina vredi 175 miliona dolara i na ranču od 160.000 hektara u Aspenu. Kristin Baumgartner iselila se prošlog meseca sa imanja koje se nalaži pored plaže u obližnji stan čije iznajmljivanje mesečno košta 40.000 dolara.

kevin kostner 0375963207-min.jpg
Profimedia 


Iako je taj stan luksuzan, Kristin kaže da on ne pruža životni stil njihovoj deci kakav su ranije ona imala, i traži dodatni novac (veću alimentaciju) kako bi dobila kuća koja je "više od doma" - ona je "iskustvo" odnosno sećanje na prethodna iskustva, poput bračne imovine.

Kristin je povremeno nameštala naočare sa belim okvirom, pričala je samouvereno dok je na sudu prikazivan niz slika sa imanja Kevina Kostnera koji je burno prokomenntarisao njene zahteve. Prikazana je raskošna terasa, bazen sa pogledom na okean, dve kuće za goste, mesto gde su se čuvale životinje (kokoške).

Fotografije interijera prikazale su dekor koji je osmišljen tako da odgovara onome što je ona opisala kao "život u Kaliforniji": šareni prugasti tepisi, kreveti od tamne kože, ogromni raskošni stolovi i tamne drvene stolice postavljene tako da možete gledati okean dok sedite na njima.

Baumgartner koja se sudu predstavila sa prezimenom Kostner pričala je i o sportskom načinu života svoje porodice - o redovnom surfovanju, pecanju, ronjenu, odbojci. U tu priču spada i čamac u vlasništvu njihova sina Kajdena (16) i posebna prostorija koja je namenjena za čuvanje velike porodične kolekcije dasaka za surfovanje, ronilačkih odela i dasaka za veslanje.

Raskošno imanje o kojem se toliko pričalo sastoji se od pet odvojenih parcela, od kojih je jedna nekada pripadala susedu od kog je kupljena 2016. i sada se koristi kao pansion, i mesto za održavanje porodičnih proslava.


Advokat Kristin Baumgartner Džon Rajdel rekao je u uvodnoj reči da Kostner zarađuje više od 1.4 miliona mesečno. Tokom svedočenja pre dve nedelje, glumac je svoje mesečne troškove procenio na 240.000 dolara, a otuđenoj supruzi ne želi da plaća alimentaciju veću od 60.000 dolara mesečno.


Rajdel je pričao i o raskošnom načinu života porodice u Aspen– pa je opisivao ranč koji ima staze za sanjkanje koje noću svetle i pored kojih je drveće "kroz koje se čuje muzika", tamo su im na raspolaganju bili više kanua i jezera za pecanje.

Kako on tvrdi, to imanje se iznajmljuje za 50.000 mesečno.

Kristin je pričala i o božićnim zabavama zbog kojih je kamionima dostavljano 40 tona snega na imanje od 10 hektara koje takođe poseduju u blizini glavne kuće u Kaliforniji i koje su koristili za te događaje ili za rođendanske proslave (kada bi njihov sin Kajden slavio rođendan - tamo je postavljano 40 šatora za njega i njegove drugare, dolazili bi i specijalni kamioni sa takosima). People navodi da je Kristin na sudu rekla da je luksuz u DNK njihove dece, piše Blic žena.


Baumgartner je na sudu uglavnom bila ravodušna, ali je briznula u plač dok je pričala o ranču u Aspenu pa je ročište prekinuto na pet minuta. Ročište se i danas odražava nakon čega bi sud trebalo da donese odluku.

Baumgartner su na sudu postavljana pitanja o njena dva putovanja na Havaje, u martu i julu, sa Džošom Konorom kog je opisala kao porodičnog prijateja. Konor živi u Santa Barbari, dugogodišnji je prijatelj Kevina Kostnera i nedavno se razveo od supruge Patriše.

U sudskim dokumentima Kostner je optužio Kristin da je u vezi sa Džošom, piše Daily mail. Kada ju je njen advokat pitao da li je Konor njen dečko, odgovorila je: "Ne".

Odgovarala je i na pitanja o 20.000 dolara koja joj je Konor dao, rekavši da je 10.000 dolara dala majci koja je bila zabrinuta za svoju kuću. Otkrila je da je Kostner tašti mesečno uplaćivao 5.000 dolara, ali da su uplate prestale nakon što se Kristin rastala od glumca.

Kristin koja je skoro 19 godina bila u braku sa Kostnerom sa kojim ima troje dece, rekla je da je preostalih 10.000 vratila Konoru jer joj "taj novac trenutno ne treba".

Bila je veoma uznemirena tokom unakrsnog ispitivanja, kada su advokati isticali sličnost između imovine u novom stanu koji iznajmljuje i one u nekadašnjem porodičnom domu kako bi dokazali da joj ne treba mesečna alimentacija od 161.592 dolara. Ta brojka izneta je juče na sudu, ona je ranije tražila 175.000 dolara mesečno.

I dok je Kristin i zaplakala na sudu, Kostner je sve vreme ostao smrknutog lica.

kevin kostner 0797708887-min.jpg
Profimedia 

Kostner je navodno bio zatečen nakon što je njegova zakonita supruga podnela zahtev za razvod, u maju ove godine, navodeći kao razlog njegove brojne poslovne obaveze. Od tada se svađaju oko toga gde će živeti, valjanosti predbračnog ugovora i alimentacije. Otuđena supruga Kevina Kostnera živela je jedno vreme u kući koja je bila rezervisana za njihovo pomoćno osoblje.

Ona je prvo tražila da mesečni iznos alimentacije bude 248.000 dolara, čemu se glumac protivio. Zahteva sada da se ta cifra poveća na 175.000 dolara mesečno. Kako su pokazala sudska dokumenta, ona je navela da deca žive u prostranom kompleksu uz plažu vrednom 145 miliona dolara kada su s ocem, da lete privatnim avionom i uživaju u luksuznom odmoru. Njen advokatiski tim traži detaljniji uvid u troškove glumca čije se bogatstvo procenjuje na 400 miliona dolara- kako bi se utvrdilo kako on ili neko u njegovo ime troši para, a ti troškovi se tiču bilo kakve vanbračne veze.

Baumgartner koja je podelila tek poneki smešak pred fotografima, takođe želi da zna hoće li se Kostner vratiti u hit seriju "Yellowstone", rekla je da je on zaradio 11 miliona dolara za četvrtu sezonu, odnosno 1,1 milion dolara za svaku epizodu.

U petoj sezoni dobio je 10 miliona dolara, što znači da je zarađivao 1,25 miliona dolara po epizodi. U spisima se navodi da će glumac dobijati nadoknadu od produkcije sve i da se ne pojavi u nastavku serije - pa se to sada želi utvrditi.


Advokati Kevina Kostnera odgovorili su da je svrha poteza Kristin Baumgartner uznemiravanje, da su podneti dokumenti preširoki, u smislu razdoblja predmeta, kao i da su teški i nedopustivo složeni. Njene zahteve su ocenili kao nerelevatne. Takođe se traži da se utvrdi da li je ona imala afere pre raskida sa njim i da li je trošila novac na to. Negirali su da je on imao bilo kakvu vanbračnu vezu, piše Daily mail.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena Kurir