Drama oko razvoda Kevina Kostnera se nastavlja, a glumac je optužio ženu Kristinu Baumgartner za "prevarantske igre" najgore vrste.

Prema novim dokumentima koje su mediji dobili, holivudski superstar je zatražio da sud postavi njegovoj ženi direktna pitanja o predbračnom ugovoru i obezbedi njene eksplicitne odgovore.

Među njima je i sledeće pitanje - da li je razumela ugovor koji je potpisala sa Kevinom 2004. godine ili nije. Prema rečima advokata, Kristina je odgovorila kako "ne razume značenje reči razumeti".

kevin koster i kristina 0665349651.jpg
Profimedia 

Advokatski timovi se pripremaju za borbu koja se nastavlja u novembru, kad će se preispitivati upravo predbračni ugovor. Ako ga bude dovela u pitanje, Kristina će možda morati da vrati milion i po dolara koliko je, baš u skladu s tim ugovorom, od muža već dobila.

Tako je Kevinova advokatica Lora Vaser navela kako "Kristinin zastupnik traži definiciju reči `razumeti`, a ona mu je kao odgovor poslala navod iz rečnika engleskog jezika.

Kevin Kostner žena Kristina Baumgartner 0673514015-min.jpg
Profimedia 

"Kristina tvrdi da ne može ni da potvrdi ni da negira da je razumela predbračni ugovor, jer ni ona ni svi njeni advokati ne razumeju reč `razumeti`", navodi se u sudskom dokumentu.

Kostner se, kako kažu izvori, zarekao da će bivšoj ženi "pretvoriti život u pakao". U julu je sud odlučio da je dužan da plaća skoro 130.000 dolara mesečno za izdržavanje troje dece. Prvobitno je Kristina tražila 248.000 dolara, što je sud procenio kao preveliku sumu.

kevin kostner 0797708887-min.jpg
Profimedia 

Glumac je već podmirio dugove advokatima u iznosu od 200.000 dolara, a 100.000 dolara je otišlo na "forenzičke troškove", kad je proveravao na šta je sve Kristina trošila njegov novac kad je već objavila da se razvodi.

Da li u svemu tome ima i nečeg dobrog, pitaju se svi koji muče muku s viškom kilograma. Kevin je, navodno, smršao više od sedam kilograma, pa zlobnici kažu da je na "brakorazvodnoj dijeti".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena Kurir