Kristina Baumgartner (49) je i dalje na imanju u Santa Barbari. Kad je podnela zahtev za razvod od Kevina Kostnera (68) prošlog meseca, nije očekivala da će glumac preduzeti pravne mere kako bi je naterao da napusti dom u Kaliforniji.

Slavni oskarovac je izjavio da je to posledica predbračnog ugovora, koji je potpisan 2004. godine. Njime je predviđeno da Kristina, u slučaju razvoda, "pokupi svoje stvari" i ode.

Kostner je jedini vlasnik tri kuće, od kojih je imanje u Kaliforniji najvrednije - procenjeno je na oko 145 miliona dolara. Glumac je već isplatio ženi 1,45 miliona dolara, koliko je propisano ugovorom, tako da "ona ima solidna sredstva da sebi obezbedi novo mesto za život". Međutim, bivša manekenka odbija da napusti Santa Barbaru, a pretpostavlja se da želi novi finansijski dogovor pre konačnog razlaza.

kevin koster i kristina 0773535280-min.jpg
Profimedia 

Podsetimo, Kevin i ona su u vezi još od 1998. godine i imaju troje dece. Njen zahtev za razvod je došao kao grom iz vedra neba, a navela je samo "nepomirljive razlike". U Holivudu se priča da je glavni razlog njegova obuzetost poslom, jer je poslednjih nekoliko godina bio glavni lik megapopularne Netfliksove serije "Jeloustoun".

Sada je glumac spreman da finansira novi film, pa je zato rešio da stavi deo svog imanja pod hipoteku. Otuda i inspektori u njegovoj kući u Kaliforniji.

kuca kevina kostnera 0774592351-min.jpg
Profimedia 

Kostner je podneo još jedan predlog sudu, a to je da "doda još 30 hiljada dolara na mesečnu alimentaciju deci, namenjenih kiriji za novu kuću" kao i da Kristini avansno plati "još 10 hiljada evra za selidbu". Podsetimo, njih dvoje imaju troje dece - sina Kajdena (16) i ćerke Hejs (14) i Grejs (13).

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna