Pevačica Jelena Kostov ovih dana ima mnogo razloga za slavlje. Njena ćerkica Mila juče je proslavila prvi rođendan, a istog dana je i krštena.

"Devojčice moja, kako je brzo došao prvi rođendančić, a kao da je bilo juče kada si se rodila i u naše živote unela čaroliju. Volim te onako kako samo mame znaju. Od danas si dete Božije. Srećo moja najveća", poručila je pevačica svojoj naslednici.

Jelena i njen suprug Miljan imaju i šestogodišnjeg sina Miliju, a pevačica je davnih dana donela odluku da porodicu neće javno eksponirati.

"Smatram da je to moj najveći uspeh kada je u pitanju moje bavljenje muzikom. Kada date na dlanu sve medijma, vi njima dozvoljavate da pišu šta žele, onda i vaš suprug postaje deo tog šou-programa i nema tu 'nemoj da snimaš njega i nemoj da pišeš o njemu', prosto si ti to dozvolio. Na početku me mediji nisu shvatali, neki su se čak i ljutili, mislili su da ja nešto izmišljam i da glumim neko ludilo jer ne želim da svog supruga eksponiram u javnosti", rekla je Jelena jednom prilikom za "Grand".

Milija sada kreće u prvi razred, a pevačica je nedavno govorila o tome da je svesna da je čekaju novi izazovi kada njen naslednik postane đak.

"Do sada je sve bilo lako, bio je u vrtiću i kod kuće. Mnogo mi fali vreme kada smo mi odrastali, mnogo se sve promenilo, sve je mnogo strašnije. Pričala sam sa drugaricom, rekla sam: 'Blago tebi, dete ti ima 20 godina, prošli ste tu neku kritičnu fazu', a sada... Kako ne dati detetu telefon, samo on da ga nema? Mislim da svi treba da se udružimo u tome", rekla je nedavno.

Još fotografija Jelene Kostov pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kostovjelena Popularna pevačica ponovo nastupa posle vrlo turbulentnog perioda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Izjava Jelene Kostov Kurir