Pevačica Snežana Mišković Viktorija na polju karijere postigla je brojne uspehe, ali su njen privatni život obeležile velike patnje. Godine 1982. godine udala se za momka sa kojim se zabavljala tek deset dana, a brak im se ubrzo pretvorio u pakao.

"Onda je krenuo raspad sistema. Između mame i žene, između žene i narkotika. Izabrao je narkotike. Dan-danas ne znam gde je. Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on, nije se ni javljao, krio se od dugova. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt", pričala je Viktorija svojevremeno.

Godinama o svom prvom suprugu ništa nije znala, a onda je 2011. godine saznala da je preminuo od gladi i hladnoće, kao beskućnik.

"Pre nekoliko meseci su mi javili da su ga našli u haustoru i da je završio na najstrašniji mogući način. Kao beskućnik, bez dijagnoze. Nije se predozirao, niti je pio alkohol. On je jednostavno umro od hladnoće i gladi", rekla je 2012. godine.

Snežana Mišković Viktorija
ATA / Antonio Ahel 

Nakon razvoda od prvog muža, Viktorija je sreću potražila pored izabranika sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici, u kojoj su dobili ćerku Taru. Međutim, ni ta ljubav nije imala srećan kraj. Usledila je borba za starateljstvo nad naslednicom.

"Ona je rasla sama sa mnom. Završila srednju školu, izgurali smo sve to. Tada nisam mogla ni da radim. Kod babe nije htela ni dan da bude. Rođendan joj ne čestita. Rekao je: 'Dok ti majku ne oteram u ludnicu, neću stati!', što nije daleko. Ne uzimam mu alimentaciju, ali nema veze, ja se samo molim da se njih dvoje spoje", ispričala je pevačica pre nekoliko godina svojim cimerima tokom učešća u jednom rijaliti programu.

Viktorija je javno govorila o još jednom traumatičnom događaju, kada je dan nakon koncerta u Skoplju doživela spontani pobačaj i izgubila bebu.

"Negde oko 11 časova ja odem u toalet i onda se desilo nešto neverovatno. Izbacila sam plod", rekla je svojevremeno.

Pevačica se poslednjih godina povukla iz medija i javnog života, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Printscreen/ Emisija Premijera, YouTube Snežana Mišković Viktorija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PEVAČICA DOŽIVELA BRUTALNO PORODIČNO NASILJE! Nakon BATINA od 19 godina mlađeg partnera Slađana progovorila o NOVOJ LJUBAVI! Kurir televizija