Hrvatska pevačica Lana Jurčević krajem jula ove godine objavila je lepe vesti da sa svojim izabranikom Filipom, sa kojim je u ljubavi šest godina, čeka prvo dete. Nakon toga se na neko vreme povukla sa društvenih mreža, a potom je zabrinula pratioce objavivši da zbog zdravstvenih problema otkazuje sve nastupe.

Sada je smogla snage da se oglasi, te otkrila da je neko vreme provela u bolnici i da je prošla kroz veoma težak period koji je sada, srećom, iza nje.

"'Ovo je početak kraja' - bila je rečenica doktora dok smo sedeli na odeljenju hitne na kojoj sam završila tog ‘nesrećnog’ petka. Znam kako zvuči… i nama su se ‘odsekle noge’ u tom trenutku, ali ne bih htela da ovo bude neka tužna priča, već priča u kojoj možemo birati put kojim ćemo ići: kako u neizvesnosti, s ne tako optimističnim prognozama i u stvarima nad kojima nemamo kontrolu, ipak možemo pronaći onu neku nadu i svetlo koje je dovoljno da ponekad vidiš samo TI. I tako ide dan po dan, sat po sat, minut po minut. I sve prepustiš ‘Onom Gore’. Neka ova priča bude posvećena svim ženama od kojih su me delili samo zidovi i po koji bolnički krevet, svim onim ženama koje su tu bile i pre i biće nakon mene, svim ženama koje prolaze toliko toga, a da o tome ne znamo ništa, da ih ne vidimo i ne čujemo nigde jer hej, o tome se ‘ne priča’ - to se ne deli sa svetom, to je toliko bolno i osetljivo da to skrivaš samo za sebe i možda svoj najuži krug ljudi, ako i to... Te žene ne srećemo nasmejane na ulicama i oko sebe, ne gledamo njihove trudničke, savršene slike na društvenim mrežama… Neka ova priča bude posvećena svim lavicama koje se svaki dan bore za svoje bebe, na ovaj ili onaj način, za sve žene i parove koji se bore s tim da postanu roditelji… Ponekad osećam da mi Bog ‘servira’ neke situacije kroz koje moram proći da bih negde nekim ljudima, ovaj put ženama, možda dala nadu koju imam i ja i koju ne gubim ni u jednom trenutku. Da im možda pružim utehu. Ruku podrške. Makar iz daljine. Ima nas… I lakše je kad te neko razume, kad znaš da nisi sam u tome svemu. Možda je i ovo neka lekcija meni, da preispitam svoje prioritete, život, razmišljanje…I verujte - i te kako jesam. Verujte da sam zahvalna i za ovo što se dogodilo, a još zahvalnija jer sam još u ‘jednom komadu’, jer još uvek to malo srce kuca u meni… Priznajem, trebalo mi je više od 50 dana da skupim snage i hrabrosti da pustim ovo napolje i ogolim se. Da, primila sam više od 70 doza antibiotika, ‘milion’ bockanja u vene koje više nisu imale ‘snage’, krvarenje, komplikacije, gomila neizvesnosti… ali sve će to jednom biti zaboravljeno… Nadam se ipak - za neki viši smisao", napisala je trudna pevačica na Instagramu.

Uz nju je sve vreme bio partner, a nakon što je svoju priču podelila s javnošću usledili su brojne reči podrške.

Još fotografija Lane Jurčević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / lalana Lana Jurčević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PEVAČICA SLUČAJNO SNIMILA TRENUTAK UDARA ZEMLJOTRESA! Sve počelo da se trese, brzo ISTRČALA iz stana, a sada se oglasila! VIDEO Instagram