Branislav Trifunović se nije baš ničemu nadao kad ga je jedne večeri sudbina odvela u klub u kojem će slučajno upoznati Tihanu Lazović.

Ljubav je, izgleda, svratila  u isti klub te noći, jer se dvoje glumaca od tada nisu više rastali. Nedavno su proslavili godišnjicu braka, a o njihovoj svadbi se i danas priča.

Svima je ostala u sećanju Tihanina venčanica od bele svile, mini dužine koja je pokazivala njene jogom izvajane noge. Veliki "puf" rukavi činili su je posebno romantičnom, a utisku su doprineli i široki porubi od čipke koji su došiveni ispod njih i na ivicu haljine.

bane trifunovic tihana lazovic 4.jpg
Instagram / andjelkap 

Najzanimljivije su, ipak, bile sandale u jarkoj "ciklama" boji, sa upadljivim platformama i visokom štiklom. Mala pufnasta loptica u beloj boji učinila ih je dodatno šarmantnim, pa svi kažu da ovako lude sandale nisu nikad viđene na srpskoj svadbi.

Mlada je, na svoj način, ispoštovala tradiciju ukrasivši kosu dugim velom koji je vijorio za njom, a malo diskrecije je dodao i ogrtač od svile koji se Tijani spuštao niz leđa.

Ako je venčanica bila mini, bidermajer je bio baš maksi. Glumica je nosila veliki buket od ruža crvene i žute boje, sa dosta ljubičaste paprati  i listova eukaliptusa. 

Na salašu kraj Novog Sada na kojem su se Tihana i Bane venčali, za prvi ples se začuo snimak Vlade Divjana "Odnesi me", a i vi imate priliku da uživate u njemu. Pesma opisuje baš ono veče kad je Bane upoznao Tihanu... pogledajte i još njihovih slika u galeriji.

Instagram / tihanalazovich, Instagram / nadaline_micic Proslavili godišnjicu braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

DUPLA PUNĐA ZA SVEČANE PRILIKE  nicholeciotti/instagram