"Ceo život sam čekao da sa neba padneš ti i baš na tom mestu da budem ja... " Uz nezaboravnu pesmu Vlade Divjana "Odnesi me", juče su prvi mladenački ples otplesali Tihana Lazović i Bane Trifunović.

Glumci su krunisali svoju trogodišnju ljubavvenčanjem na salašu u blizini Novog Sada, a Instagram svedoči da su pripreme za svadbu i samo veselje bili nesvakidašnje opušteni i zabavni. Mlada je odabrala kratku venčanicu, neobičnog, modernog kroja.

Bila je u belom, ali je celu kombinaciju "razbila" ultramodernim sandalama u ciklama boji, sa debelom platformom, visokim potpeticama i, sad toliko trendi, kaiščićem oko skočnog zgloba. Njen bidermajer bio je kombinacija šarenog cveća, koje kao da je tek ubrano sa livade.

Bane je bio više nego dostojan pratilac svojoj nevesti, u crnom autfitu modernog kroja - uz uske crne pantalone i tanku jaknu sa asimetričnim kopčanjem, po uzoru na "bajker" jaknu, nosio je običnu belu majicu.

Uz zvuke pesme Vlade Divjana, Bane je šaljivo plesao i sa dugim velom svoje Tihane, a oboje su pevali uglas sa svatovima.

Kako mediji pišu, Tihana je juče odlučila da prezimenu Lazović doda i Trifunović, prezime proslavljeno u glumačkom svetu. Podsetimo, Bane i njegov brat Sergej su naslednici kruševačkog glumačkog asa Tomislava. Njihova majka Slobodanka je napustila glumu da bi se posvetila porodici.

Kako je jednom prilikom kazala, "ne mora buduća žena mojih sinova da bude glumica, već samo dobar čovek. Neka je samo vredna i radna. Volela bih da imam što više unučića".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna