Seka Aleksić ponosna je mama dva dečaka, Jakova i Jovana, a njen stariji naslednik sutra kreće u prvi razred. Pevačica je tim povodom veoma emotivna, a svoja osećanja podelila je i sa publikom.

"Roditelji čija deca kreću u prvi razred su dobili spisak ko je sa kim u razredu… ja sam se slomila od plakanja. Suze su radosnice, podrazumeva se, ali ovo je takva sreća svakog roditelja, Bože!", napisala je Seka na Tviteru.

Pevačica je Jakova rodila 2016, a Jovana 2020. godine, a oba sina dobila je uz pomoć vantelesne oplodnje, o čemu je otvoreno govorila u javnosti.

seka-aleksic.jpg
Instagram / seka_aleksic 

"Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete. Vantelesna oplodnja je samo 30%. Ja sam radila tri vantelesne oplodnje, treća je uspela, prve dve su bile bezuspešne. Kada smo rešili moju insulinsku rezistenciju to je bilo mnogo lakše, pila sam tablete četiri godine, one su pomogle da se taj problem reši. Kada smo se odlučili za treću vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, to je otac Aca, njegov kolega, počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija. Otac Aca je bio na Egini i doneo je ulje Svetog Nektarija, i rekao mom duhovniku, ocu Nikoli, da da meni i mom suprugu Veljku", ispričala je jednom prilikom na svom Jutjub kanalu i dodala:

"Što se tiče ulja Svetog Nektarija tu postoji jedan pravilnik, ne možete ga koristiti bez blagoslova i postoje pravila kako se koristi, koliko kapi se uzima. Žena to popije, pričesti se i onda odlazi na proces vantelesne oplodnje. Mi smo to sve ispoštovali, Veljko i ja. Ja sam se pričestila i otišla na vantelesnu i hvala Bogu rodio se moj Jakov. Dve i po godine kasnije ponovo sam išla na vantelesnu oplodnju, reći ću vam samo da su molitve Svetog Nektarija uslišene kod Gospoda i da smo Veljko i ja postali roditelji. I Bog će dati da postanemo još."

Seka Aleksić imala krize tokom dijete
Instagram/Seka Aleksić 

Prošle godine, kada je Jakov bio u predškolskom, Seka je otkrila da će njen sin pohađati državnu školu.

"Mi živimo u Staroj Pazovi gde postoji sjajna državna škola i ne vidim razlog zašto moje dete ne bi išlo u državnu školu. Ja sam išla u državnu školu. Potpuno je ista situacija da li je privatna ili državna škola, važno je da vi kao roditelj pozitivno utičete na dete, učite ga od malena, dajete mu dobar primer", rekla je tada Seka.

Još fotografija Seke Aleksić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"SVAKI DAN SAM U DRUGOM GRADU, U KUĆI JE HAOS!" Seka Aleksić otkriva kako na njen posao reaguju sinovi JEDNO NE MOGU DA RAZUMEJU Kurir teleivizija