Darko Lazić i Ana Sević zakonski su se razveli 16. maja 2019. godine, a ostali su u prijateljskim odnosima.

"Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu. O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje", rekao je Darko nakon razvoda od prve supruge. 

Da ovo nisu bile samo reči za javnost dokazala je Ana danas koja se pojavila na Darkovoj i Kaćinoj svadbi.

Ona se pojavila u crnoj elegantnoj toaleti u društvu supruga Daniela Nedeljkovića, a osmeh sa lica nije skidala.

Ana Sević na svadbi Darka Lazića
Kurir / Petar Aleksić 

Govorilo se da je Ana ostavila pevača koji je to teško podneo.

"Nije mu lako. Sve ovo mu teško pada. Nakon što mu je Ana priznala da ima drugog muškarca, sve lađe su mu potonule. Međutim, ona je tada njemu otkrila kako zna da i on nju vara, te da više nema potrebe da se foliraju", rekao je izvor tada dodao da je Darko želeo pomirenje

"Darko je ubrzo napustio njihov stan na Vidikovcu i otišao kod svojih. Kada se situacija smirila, shvatio je da ne želi da ostane bez porodice i kontaktirao je sa Anom kako bi seli i dogovorili se o svemu. Ona je bila šokirana njegovim stavom da treba da pređe preko svega što je uradio i nije želela da čuje za pomirenje", rekao je tada izvor.

Darko na svadbu nije pozvao bivšu verenicu Marinu Gagić sa kojom ima sina, a tokom njegovog venčanja ona se oglasila na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ana Sević stigla na svadbu bivšeg muža Kurir