Darko Lazić se ženi danas u Brestaču, a mlada je njegova prva ljubav Katarina s kojom se zabavljao još 2008. godine. Kako pevač kaže, ovo je njegova prva "zvanična svadba".

Mada je dugo najavljivao da će se za goste na tom veselju peći ceo bik u dvorištu, od ovakvog plana će morati da odustane ako želi da ispoštuje crkvena pravila.

Pošto je odlučio da se venča u sredu, na dan posta, u crkvi kažu da će morati da se služi posna trpeza. Sam vladika je odobrio venčanje u dan kad se to inače ne radi. Čini se da je jedini razlog činjenica da je vikendom Lazić, kao i mnogi pevači, zauzet nastupima.

darko lazic katarina.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Darko je od jutros snimljen kako dočekuje goste u okićenom dvorištu, a za danas je odabrao teget odelo sa prslukom, belu košulju i leptir mašnu. Kako je rekao okupljenim novinarima, najviše mu nedostaje otac kojeg je izgubio pre nekoliko godina.

"Sinoć i jutros sam plakao jako. Moram to da priznam. Čovek koji ne plače, nije čovek. Jako mi fali u ovom trenutku, jako sam emotivan. Žao mi je što nije tu, što nije dočekao tu priliku, a jedva je čekao da se oženim. Gleda nas sa lepšeg mesta", priznao je sa knedlom u grlu Darko.

darko lazic svadba 4.jpg
Kurir / Petar Aleksić 

Mnogima je upao u oči i skupoceni automobil parkiran u dvorištu, za koji kažu da košta čak milion evra. Lazić je šokirao izjavom da planira da on tim kolima ide po mladu budući da je nedavno skrivio još jedan sudar, kao i da ima zabranu upravljanja motornim vozilom.  

Uprkos svemu, kamere su ga već snimile na mestu vozača, a šta drži pored sedišta, pogledajte u video snimku!

Darko Lazić ponovo vozi Kurir

 Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

Darko Lazić iz prve pogodio jabuku Kurir