Darko Lazić venčao se sa izabranicom Katarinom, a pevač ne krije koliko je srećan što je svoju prvu ljubav odveo pred oltar. Naime, Darko i Katarina su bili u emotivnoj vezi pre nego što je on stupio u brak sa Anom Sević, a svadbenu sreću je pomutilo samo to što je Darkov otac nije uz njega danas.

"Kao oženjen čovek se osećam, videćemo sutra... Trudim se da zadržim suze, ali neke stvari ne možeš da sakriješ. Ja sam bio najemotivniji. Ovo sam čekao ceo život. Još samo da svi gosti budu zadovoljni. Grašo će nam pevati pesmu za prvi ples. Čekamo još jedan običaj da ispoštujemo, čekamo ključ da nam stigne. To mi je bilo bitno da ispoštujemo. Emotivan sam zbog mnogo stvari. Šta da radimo, nedostaje mi otac, ali život ide dalje. Kaćina sestra Tijana nas je spojila, zajedno smo pevali pre dosta godina. Rekla mi je 'nemoj da mi diraš sestru'. Danas je svadba, a sutra će biti ručak kod kuće za rodbinu i prijatelje", rekao je Lazić i dodao:

"Još nismo odlučili gde ćemo ići na medeni mesec. Videćemo u januaru da idemo posle praznika. Moj otac je Katarinu jako voleo i ranije i mislim da nas gleda odozgo i da je srećan. Ja sam imao veću tremu od nje, nisam se još opustio. Nadam se da mi niko neće zameriti, ako ga nisam pozvao. Tu je Lorena, sad će i Ana da stigne. Mislim da je sada pravo vreme za ovo bilo", kaže Darko, a Katarina dodaje:

"Osećam se prelepo jer sam se udala za njega konačno posle toliko godina. Za mene on nije pevač Darko Lazić, već moj dečko od pre 14 godina. Ja sam stalno s njim. Ja sam zamišljala ovako naše venčanje odavno", rekla je novopečena mlada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Darko Lazić -konačno se osećam kao oženjen čovek Kurir