Muzičar Aleksandar Čović, poznat i kao Aco Regina godinama uživa u ljubavi sa dve decenije mlađom Ksenijom Nikitinom. Upoznao ju je kada je predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Evroviziji 2009. godine sa pesmom "Bistra voda"  kada su osvojili deveto mesto u finalu.

"Ksenija i ja smo se upoznali na Evroviziji, ona je bila deo organizacije. Tada smo imali kontakt, ali smo ga s vremenom izgubili, kako to obično biva. Međutim, posle Evrovizije smo se vratili u Rusiju gde smo održavali mnogo koncerata, to je neopisivo. I nekako 2011. obnovili smo komunikaciju i od tada smo zajedno" ispričao je jednom prilikom za domaće medije Aleksandar.

Ksenija je poreklom iz Rusije, ali je naučila srpski, jer pevač kako kaže njen maternji jezik nije uspeo da savlada.

"Da, morala je. Ja znam 20 reči ruskog. Ja sam i na toj Evroviziji bio jako tanak, imaju neki snimci koje ne volim gledati“, rekao je "Novu" pevač koji često ističe kako vezu nisu ozvaničili brakom.

"Ksenija mi nije žena, ona je moja devojka, ali kao da smo u braku. Imamo i sina Leonida od godinu i po dana i živimo na relaciji Moskva–Beograd. Iskreno, nekako taj papir više ne znači. Nas dvoje savršeno funkcionišemo i ovako. Čak bih ti mogao reći i da je ta razdvojenost jedna super stvar. Nekako se poželimo, lepše se slažemo, nemamo neke svakodnevne sitne čarke. Ali to tako funkcioniše, duše se raspoznaju, ruska i balkanska, to je neverovatno. Jako su nam slični mentaliteti, samo ruska hrana... to mi nikako ne leži - pričao je svojevremeno pevač.

"Izuzetno mi je važno da se razgraniči da nisam u braku nego u vezi. Znam da je ljudima neprirodno što mi je devojka mlađa dvadeset godina, a nismo venčani, ali meni kao umetniku ta vrsta prostora neverovatno je bitna. Nisam sebičan, samo mi taj privid slobode dozvoljava da ostanem svoj i pomaže mi da stvaram. Mislim da sam kao emotivni partner fantastičan, kao otac još bolji, ali kao muž – prava katastrofa", ispričao je Aca Regina jednom prilikom koji je pesmu "Ružo moja" posvetio jednoj udatoj ženi.

"Jeste, sve su moje pesme pomalo autobiografske, to je bila pesma posvećena ženi sa kojom nisam imao ništa. Nisam siguran da ona to zna, davno je bilo“, priznao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"BOLESNA SAM U MOZAK, TREBA MI NEKO DA BUDE TU 24/7!" Rada Manojlović otkrila: BOLUJEM OD TOGA DA VEZA BUDE BRAK ZA CEO ŽIVOT Kurir televizija