Posle burnog razvoda, raskida veridbe i veze,Darko Lazić je odlučio da se skrasi pokraj Katarine sa kojom je bio u vezi kada je imao 19 godina. Da je sigurna da kraj sebe imao pravu, pokazao je i kada je Katarinu upoznao sa bivšom suprugom Anom Sević.

"Katarina je devojka sa kojom sam ja bio pre 13 godina u vezi godinu dana i, evo, ponovo smo zajedno. Zabavljali smo se kada sam ja imao 18, a ona 19 godina. Mislim da je to sudbinski", rekao je Darko jednom prilikom, i priznao da bi voleo da sa Katarinom ima decu.

"Kad mi dođu deca, Kaća se prema njima ponaša kao da im je druga majka. Njena sestra ima dvoje dece, majka joj je vaspitačica i zna sa decom. Moju čuva kad dođu, a imaćemo, nadam se, jednog dana i svoju. Ona sad brak zamišlja samo sa mnom. Katarina se u kuhinji snalazi kao da se tamo rodila! Ona mi sad mesi slavski kolač, sve zna da sprema, a ljudi misle da je još jedna fitnes instruktorka koja nema pojma o životu. Imaju predrasude svi prema nama, ali uverićemo ih sve da su stvari drugačije", rekao je za "Republiku" pevač, koji je kako pišu domaći  mediji rešio da oženi Katarinu.

Par je sudbonosno "da" izgovorio 8. decembra u opštini u Novom Sadu u prisustvu nekoliko ljudi. Ceremonija je upriličena u strogoj tajnosti, a čak ni Darkova majka nije prisustvovala venčanju.

Darko Lazić čeka dete
Instagram/Darko Lazić 

Pevač iz braka sa bivšom suprugom Anom Sević ima ćerku Lorenu, a sa bivšom verenicom Marinom Gagić ima sina Alekseja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna