Za Bebi Dol se više puta pisalo kako je viđena u narodnoj kuhinji kako dolazi po hranu. Takvim glasinama je možda doprinela i činjenica da je pevačica izuzetno mršava, ali komšije kažu da ovakvi tračevi nemaju nikakvog osnova.

Međutim, u njenom životu jeste bilo promena, a glavna se odnosi na ime! 

Objavljeno je da se više ne zove Dragana Šarić, već se potpisuje kao Dana Todorović. 

"Jednostavno odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarićm, jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim da započnem novi život. Promenila sam ime u Dana Todorović", objasnila je ona.

Bebi Dol
Youtube / Printscreen / RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal 

Prezime je uzela od supruga, kojeg retko viđaju u javnosti. Ona je 2014. godine uplovila u bračne vode sa Aleksom Todorovićem, o kojem ne govori često.

"On je pisac, divno piše. Trenutno piše dve knjige i radi sa svojim studentima. Jako je vredan i pokupio je sve ono najbolje od ovoga sveta. Imao je sreće da naleti na mene i ja ga podučavam tim stvarima što kažem da se očima ne vide. To u Americi nemate ni u porodici. Aleksa je imao tu nesreću da je odrastao u porodici gde je rano izgubio roditelje. Sam je živeo, finansirao se, školovao i slično meni, život mu je sa strane izgledao bajkovito. Ali, nije to sve tako bilo za njega" - rekla je ona za "Kurir".

Uzevši muževljevo prezime, promenila je  i ime i sad se zove Dana. "Dana je moje crkveno ime", objasnila je pevačica. Smatra da joj novo ime i prezime odlično stoje i volela bi da je sada ljudi tako i oslovljavaju. 

Danu komšije viđaju kako nosi pune kese kući iz samoposluge. "Tetka joj je nedavno umrla i Bebi je nasledila stan koji ima 200 kvadrata. Nego trenutno joj je najbitnije da se posveti roditeljima koji nisu zdravstveno dobro, ne zanima nju novac i luksuz. Ostala je svoja i na zemlji, slava je nikad nije udarila u glavu", kazala je jedna njena komšinica za "Blic".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

BEBI DOL OTVORILA BOLNO PITANJE! Intimno u Sceniranju progovorila o POTOMSTVU: Usvojila bih dete! Kurir TV