Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol u mirnu luku je uplovila s Aleksom Todorovićem 2014. godine, a o svom suprugu retko govori. Jednom prilikom je napravila izuzetak.

"Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući  'Dejli telegraf'. Tada je ovde zasnovao brak u kome je dobio dva divna dečaka", otkrila je pre nekoliko godina Bebi Dol za "Gloriju" i otkrila kako su se upoznali:

 "Kada je pre sada već dosta godina bilo aktuelno hapšenje haških optuženika, opet je izveštavao iz Beograda, a bio je smešten u kući moje prijateljice Teodore. Tada je već bio razveden. Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me je jutro i nebo u stilu pesme „Hajde da“. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i 'dečka kao san', kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida, koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao. Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pesmu 'Mustafa'. To je za mene bio znak 'znam ko si ti'. Narednih nedelju dana nisam ga viđala. A onda smo se sreli na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali", rekla je pevačica.

Muž Bebi Dol
Youtube/Printscreen/KurirTV 

Bebi Dol je nedavno priznala da je prošitenje porodice za nju bolna tema, jer u periodu kada je mogla da se ostvari kao majka, nije imala s kim.

"Sa decom se odlično razumem. Razmišljala sam da ako budem toliko želela, usvojiću dete. Toliko ima dece kojoj treba ljubav i koja su napuštena. Za mene je ključno da imaš dete sa pravim čovekom. Da sam imala dete sa osobom sa kojom nešto ne funkcioniše, ja bih žrtvovala sve za to dete i bila do "kraja do raja" zbog tog deteta. Ne bih mu uradila ono što su meni moji roditelji uradili", rekla je  u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji Bebi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna