Bebi Dol tada je rekla "da" svom izabraniku Aleksu Todoroviću, Amerikancu srpskih korena, zbog kog je promenila i ime i prezime. Pre udaje, u njenim dokumentima bilo je upisano Dragana Šarić, dok se pevačica sada zvanično zove Danica Todorović.

"Dragana je ime koje mi je dato na rođenju po želji najboljeg prijatelja mog oca Dragana Pljakića. Ime Danica sam dobila na krštenju od sveštenika kada sam imala tri meseca. Kao Danica ili Dana sam bila poznata među mojim bliskim prijateljima. To ime je bilo kao neka šifra kada bismo jedni drugima govorili da se okupljamo kod mene. Todorović je prezime mog supruga koje sam prihvatila pre dve i po godine kada smo se venčali, iz poštovanja prema njegovom poreklu i dobroti. On je rano ostao bez roditelja, a time i porodice. Za samo šest meseci izgubio je majku i oca, oboje zbog najteže bolesti, i želela sam da ovim činom pokažem njegovoj mami, ako nas vidi odnekud, da volim i poštujem njihovog sina. Uopšte se nisam dvoumila da li da budem Todorović, ma nisam ni trepnula", objasnila je pevačica za "Gloriju".

Bebi Dol
Youtube / Printscreen / RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal 

U vreme kada je upoznala sadašnjeg muža uopšte nije razmišljala o ljubavi. Aleks ju je iznenadio venčanjem koje se odigralo spontano i samim tim im zauvek ostalo urezano u pamćenju.

"U to vreme nisam bila raspoložena za emotivne veze. Moji stari prijatelji iz kraja su se šalili sa mnom zbog toga. Kada bih negde izašla i neko me zagrlio ili potapšao, ti što su znali u kojoj sam fazi bi govorili: 'Ne diraj'. Nakon razvoda mojih roditelja, koji su imali divnu, filmsku ljubav, uvek sam govorila da ne bih volela da mi se desi isto, a posebno ne da dobijem dete koje bi jednom možda bilo uskraćeno za pažnju oba roditelja. Aleks i ja imamo dosta toga zajedničkog. Oboje smo odrasli uz mlade roditelje, što ume da bude zabavno i dobro za kasniju samostalnost, ali ta deca obično ne nauče da budu praktična u životu. Počeli smo da živimo zajedno, a onda je on predložio da se venčamo. U Beogradu je tada bio njegov prijatelj iz Amerike Dejvid Galodet sa suprugom Morganom Rej. Bilo je jutro kada je rekao kako bi baš bilo zgodno da se venčamo jer su njegovi prijatelji tu, pa mi je onda otkrio da je već sve organizovao", ispričala je pevačica.

Bebi Dol
Youtube / Printscreen / BabyDoll 

Bebi Dol nije se premišljala ni sekunde, budući da je već uveliko znala da je Aleks ljubav njenog života.

"Pitala sam ga da li mislimo na istu stvar, da vežemo naše živote i idemo dalje zajedno kroz dobro i loše. Potvrdio je da je tako i ja sam mu se zahvalila i pristala. Venčali smo se istog dana. Ja sam nosila belu ručno vezenu tuniku - haljinu od žoržet svile iz Indije, a Aleks krajnje neformalnu garderobu. On je od onih što do novembra idu u japankama. Tako je navikao u Americi, ali ga je moj prijatelj, frizer Zoran Ćumura naterao da se ipak stilizuje i obuče odelo. Žurku smo imali u divnom prostoru sa mnogo cveća, ružinih latica i sveća. Dan je bio lep, vino dobro, escajg po mom ukusu, ništa plastično. Bilo je tridesetak ljudi od kojih skoro niko nije znao na šta tačno dolazi. Mislili su da je u pitanju moje rođendansko slavlje. Venčali smo se 27. septembra, a ja sam rođena 2. oktobra", rekla je pevačica za pomenuti magazin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna