Dramska umetnica Milica Milša naslednika Antonija rodila je na četvrtoj godini studija, a identitet njegovog oca nikada nije javno otkrila. Sa suprugom Žarkom Jokanovićem u braku je već 22 godine, a poznati scenarista Antonija je odgajio i prihvatio kao svoje dete.

Prvih šest godina, dok se u njenom životu nije pojavio Žarko, glumica je sina odgajala sama, uz pomoć svojih roditelja.

"Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili 'prostirka' na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca", rekla je svojevremeno za "Story" Milica Milša.

Na odnos svog sina i Žarka veoma je ponosna, te ističe da su roditelji oni koji odgajaju decu i pružaju im bezuslovnu ljubav i podršku, bez obzira na to da li su biološki ili ne.

"Zaista smatram da su roditelji oni koji dete odgajaju, podižu, vaspitavaju, vole, tu su za njega... To mislim i za majke i za očeve. Biološki roditelji što se mene tiče ne znače ništa ako nisu pravi. Žarko i Antonije su pravi otac i sin, bolji od mnogih koji su biološki roditelji. Biologija za biologiju, ljubav za ljubav. Antonije je dobio pravog oca", rekla je glumica jednom prilikom.

I Žarko Jokanović koristi svaku priliku da istakne da Antonija neizmerno voli, kao i da je veoma ponosan na njega.

"Antonije je pametan, odrastao momak, na koga smo veoma ponosni. Završio je master studije na međunarodnoj politici i bezbednosti. Malo je reći da je to jedan divan momak, na kojeg možemo da se oslonimo. Centar je našeg univerzuma", rekao je ranije scenarista za domaće medije.

Još fotografija Milice Milše i Žarka Jokanovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Milša i Žarko Jokanović u braku su 22 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna