"Predivna čestitka", "Kakav par" i "Jedina princeza sa svojim kraljem", samo su neki od komplimenata koje su dobili Žarko Jokanović i njegova supruga Milica Milša koja slavi 55. rođendan.

Čestitka koju je glumici uputio suprug raznežila je sve žene, a izjavljujući Milici ljubav, njen suprug nije štedeo lepe reči.

"Srećan rođendan, princezo", napisao je Žarko na svom profilu. "Ne postoji niko ko svojom dobrotom zaslužuje veću sreću od tebe, Emčiću moj najdivniji. Nek ti sve u životu bude bajkovito i lepo - kao što si ti moja bajka i moja lepota. 

Budi i dalje moj svet i moja najveća radost, a ja ću te voleti beskrajno, nežno i zauvek... Tvoj Ž", dodao je Žarko uz sliku Milice iz mladosti.

Glumica je očarana pažnjom supruga, odmah odgovorila ljubavnom izjavom, a na svom Instagramu je objavila sliku divne korpe cveća i rođendanskih balona koje je dobila na poklon.

 I fanovi su oduševljeni ljubavlju scenariste i glumice. "Kakve reči ste napisali za Milicu, svaka Vam čast Žarko. Vaša i Miličina ljubav je posebna", dodaje jedna obožavateljka. "Da li ovo stvarno postoji?", pita druga dama. Njih dvoje uskoro slave 24. godišnjicu venčanja, a Milica ume da kaže: "Treba imati jednog Žarka da bi brak opstao, ja nikad nisam kod kuće." Još Miličinih slika pogledajte u galeriji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna