Nakon višegodišnjeg života u inostranstvu, najpre u Americi, a potom u Italiji, glumica Jelisaveta Orašanin se sa porodicom vratila u Srbiju, budući da će angažman njenog supruga, košarkaša Miloša Teodosića, od ove sezone biti u domovini.

"Tek sam se vratila, vrlo mi prija. Volim Srbiju i radujem se što ću imati vremena za svoje prijatelje, porodicu, posao. Veoma sam srećna", počela je za "Blic" glumica, pa dodala da joj nije teško da uskladi privatne i poslovne obaveze.

Jelisaveta Orašanin o životu u Bolonji
ATA / Antonio Ahel 

"Osoba sam koja ima mnogo energije. Što više zadataka imam, to više energije imam, tako da meni to sve stvarno sa lakoćom ide. Naravno, imam podršku porodice, roditelja, koji uvek uskaču kada je to potrebno", objasnila je.

Jelisaveta i Miloš ponosni su roditelji ćerke Petre i sina Bogdana, ali njihovi naslednici još nisu svesni da su im mama i tata javne ličnosti.

"Oni su suviše mali, sin ima dve i po godine, on jedva izgovara 'jabuka', a ne da je svestan da je mama glumica. Ali Petru sam vodila i u Pozorištance Puž i na dečje predstave mojih klasića, vodila sam je čak i na predstavu 'Laž', odgledala je na sceni celu predstavu od dva sata, moram da je pohvalim, i nije se čula, iako ima četiri i po godine, i na kraju je izašla čak i na poklon", ispričala je Jelisaveta, koja će podržati svoje naslednike i ako krenu njenim stopama, ali i ako izaberu bilo koji drugi put.

Jelisaveta Orašanin o deci i svom poslu
Instagram / jagodenamagli 

"Podržaću svoju decu šta god da odluče. Koji god to put bude, ako su oni srećni i talentovani za to što su izabrali, apsolutno ću ih podržati", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Jelisavete Orašanin pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/jagodenamagli, Instagram / jagodenamagli Glumica odlučila da ulepša figuru i ugradi silikone.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Jelisaveta Orašanin Instagram/jagodenamagli