Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić venčali su se u junu 2017. godine, a od početka veze do odlaska pred oltar prošlo je svega nekoliko meseci.

"On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju", ispričala je jednom prilikom Jelisaveta u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" i dodala da je veći deo njegove familije upoznala tek na svadbi:

"Kada su išle one zajedničke fotografije, desilo se da mi Miloš kaže: 'Ovo je moja tetka, moj brat', a ja: 'Drago mi je, ja sam Jelisaveta'".

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić
Instagram/jagodenamagli 

Kako je ispričala, nijednog trenutka nije posumnjala u to da je Miloš onaj pravi, a kao kruna ljubavi rođeni su ćerka Petra i sin Bogdan.

"Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan, pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled", istakla je Jelisaveta.

Prvo dete, naslednicu Petru, dobili su 2019. godine uz pomoć vantelesne oplodnje, a put do potomstva nije bio lak.

Jelisaveta Orašanin o životu u Bolonji
ATA / Antonio Ahel 

"Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze. Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra", otkrila je u pomenutoj emisiji glumica, koja je nakon toga zatrudnela prirodnim putem i 2021. godine rodila i sina Bogdana.

"Kod mene je na kraju ispalo sve kako treba. S Bogdanom nisam znala da sam trudna tri meseca", ispričala je.

Još fotografija Jelisavete Orašanin pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / jagodenamagli U provodu, na snimanju i u društvu sa sestrom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Jelisaveta Orašanin Instagram/jagodenamagli