Kao kruna ljubavi pevačice Jelene Tomašević i glumca Ivana Bosiljčića na svet je pre 11 godina stigla naslednica Nina, koja je slika i prilika svojih roditelja. Glumac priznaje da je njegova supruga ta koja češće strahuje, ali da je on savetuje da se oslobodi strepnji.

"Jelena više strepi za nju, definitivno! Mi smo stvarno imali sreće da imamo pitom odnos sa detetom. Nema potrebe za strepnjom, obično kažem Jeleni. Ja sam slab na nju. Nina sada kreće u šesti razred. Ima dobro društvo u školi. Prija joj sistem, folklor, muzička škola. Dopada mi se što ona voli da se vraća svom gradu, eto i sada posle mora... jako se raduje svemu", rekao je Ivan u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Jelena Tomašević strahuje zbog ćerke Nine
Foto: Aleksandar Jovanović, Instagram Author: Aleksandar Jovanovic Cile Description: Klub Sinema promocija albuma Jelena Tomasevic Ivan Bosiljcic Software:Adobe Photoshop CC 2014 (Windows) Created: 2015:11:05 21:45:49

Iako je od roditelja nasledila talenat i za glumu i za pevanje, Jelena i Ivan pustili su ćerku da sama odabere čime će se baviti u slobodno vreme. Nina je izabrala folklor, u čemu su je odmah podržali.

"Ako smo izdržali da je ne isforsiramo na folklor, nego pustili da sama to izabere, onda stvarno nema potrebe bilo šta raditi na tu temu. Izrazito je talentovana i za glumu i za pevanje, i mi ćemo je naravno podržati u svemu", istakao je glumac. 

Jelena Tomašević nedavno je ostala bez oca, a porodica joj je bila najveća uteha i oslonac u teškim trenucima.

Neke od porodičnih fotografija Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ivanbosiljcicofficial Skladna porodica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"SA PUBLIKOM UVEK TREBA RAZGOVARATI" Ivan Bosiljčić nakon nastupa na Gardošu: Ako dobace prozivku, onda se prozivamo! Kurir televizija