Tvit o transformaciji supruge Milana Jovanovića Strongmana postao je viralan. Dizač tegova i profesionalni trener  iz Niša objavio je priču o tome kako se njegova žena Jovana izborila za zdravlje posle teškog porodičnog gubitka.

"Na slici je moja supruga, moja najveća ljubav. Nakon smrti oca dodala je 16 kg. Pre 7-8 meseci nas je, nakon duge borbe sa rakom, njen otac napustio. I majka joj je otišla na sličan način pre 15-ak godina", piše Milan na Tviteru.

"Slomilo ju je. Otečena od plakanja, nesanica, košmari, zatvaranje u stan. Lekovi za smirenje, impulsivno jedenje brze hrane, ... Izgledalo je kao da će trajno da ostane "punije građe" bez osmeha. Odbijala svaki pokušaj da je pokrenemo. Potrebno joj je vreme. Stanje depresije nakon očeve smrti se nije popravljalo", piše Milan.

jovana jovanovic milan strongmen.jpg
Facebook / Jovana Jovanović 

On je odlučio da u proleće uzme stan u Dobrim Vodama. "Na foru je nateram da pođe, sunce, more, drugi odlazak, morska hrana, po neki čučanj. Idemo u Meksiko hranimo se po pravilima zdrave ishrane, dosta se šetamo", nastavlja Milan.

"Počinje leto dolazimo na našu gajbu u Dobrim Vodama. Sunce i more svima dižu raspoloženje. Diskretno kupujem strunjaču i tegove. U frižidru samo meso i salata. U restoranima riba i meso. Nema alkohola. Idemo u šetnje, plivamo", prenosi atmosferu sa letovanja koja je doprinela senzacionalnoj transformaciji njegove supruge.

jovana milan strongmen.jpg
Tviter / Milan Strongman 


"Hajde malo sklek na kolenima. Ali samo malo. Hajmo neki iskorak. Gle imamo strunjaču, gle imamo tegove.
Počinje redovno da trenira po Strongmen metodi. Sunce, more, vežbanje, pravilna ishrana bez čipsa i pica i njeno raspoloženje biva sve bolje.

Na pozajmljenoj vagi saznajemo da je smršala 16 kg. Ono što ne meri vaga je raspoloženje, energija, držanje, ...", srećan je suprug. 

"Jovana ima 40 godina i iako se skoro predala vratila se", kaže on. "Dakle, dragi moji nema opravdanja. Ako voliš sebe pokaži svom telu pažnju i ono će uzvratiti."

Strongmanu su mnogi uputili kritike što supruga nije bila na lečenju ako je imala mentalnih problema, a i mnoštvo komentara da je mršavljenje bilo preterano brzo. Ipak, on ne prihvata ove sugestije, šta vi kažete?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

dijeta, hrana TikTok/brittanymccrystal