Pevačica Snežana Đurišić iza sebe je ostavila težak period iz kog je izašla jača, a u tome joj je pomogla jaka volja, ljubav i podrška najbližih, ali i posete psihologu.

"Imala sam period depresije. Mentalno i duhovno zdravlje, i želja i volja, i onda izađete iz toga. Nikada se ne treba stideti toga, gledajte zašto je do toga došlo, to je jedini pravi način. Svaki poraz u životu, svaki gubitak u životu je jedna neminovnost i svakome se dešava, i onda nađete način da ostanete pri sebi", rekla je pevačica za "Republiku", a onda se osvrnula na odlaske kod psihologa.

"Ja sam išla, kako da ne. Mene nije ničeg sramota. I greška je za čoveka, ali je pogubno ako se iz te greške ne nauči. Mnogo ljudi ne razmišlja na takav način! Sve će doći na svoje, samo ako ste zdravi mentalno i duhovno", poručuje Snežana.

snezana-djurisic-vanja-milosevic
ATA / Antonio Ahel 

Pevačica već šest godina uživa u ljubavi sa poznatim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem, koji je u njen život uplovio četiri godine nakon što je izgubila supruga Slobodana Gvozdenovića.

"Vanja je pravi muškarac, džentlmen i kavaljer. Upravo time me je osvojio", ponosno govori Snežana o svom emotivnom partneru i isitče da se nikada nije opterećivala time da li će neka koleginica pokušati da joj preotme Vanju.

"Ja ne znam to, nekulturno je to, jer je lekar, mladi ne znaju mnoge stvari. Ne možete ulaziti u telefone, znate s kim je, ako imate poverenje, znate onda sve. Drugo, kakav je to muškarac kog niko ne pogleda. I lekar, i divan, i sve je onako kako ja volim. Mene se uglavnom plaše i tako treba. Prava ljubav uvek dolazi", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Snežane Đurišić pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/GrandNewsTvGrand, ATA / Antonio Ahel Snežana Đurišić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna