Braća Vladimir i Nikola Grbić ostvarili su zavidne sportske karijere, ali obojica s ponosom ističu da su porodice koje su stvorili njihov naveći uspeh. Vanja je u srećnom braku sa deset godina mlađom suprugom Sarom, sa kojom ima četvoro dece, dok se Nikola 2006. godine oženio Stanislavom, sa kojom je dobio sinove Matiju i Miloša. Pre nego što je upoznao sadašnju suprugu, Nikola je bio u braku sa svojom srednjoškolskom ljubavlju Milicom, od koje se 2003. godine razveo posle 5 godina bračne zajednice.

"Staša i ja se dogovaramo kako da uspostavimo isti pristup prema deci. Postoje stvari preko kojih se ne prelazi i koje se ne dopuštaju, ali ima i onih o kojima mora da se diskutuje. Uvek smo složni, a kada je tako, onda je sve drugo lako. Ne bih rekao da sam strog otac, ali svoju volju i odluke umem da sprovedem u delo bez vike. Moram priznati da kada sam ja odrastao nije bilo tako, ali tada su bila druga vremena (smeh)", ispričao je jednom prilikom Grbić za magazin "Story".

Budući da je zbog poslovnih obaveza često bio odsutan, Stanislava je preuzela najveći deo brige o deci i porodičnom domu.

"Njena uloga je ogromna, ali ona je puna razumevanja, izuzetna žena. Trudim se da pomognem koliko mogu, ali najveći teret pada na nju pogotovo dok je Miloš beba i dok u potpunosti zavisi od nje. Ona je posvećena supruga i majka, ali i inače odgovorna osoba. Sada sam miran jer imam potpuno poverenje u nju. Biti sam sa dvoje dece iziskuje izuzetan napor, odgovornost i spremnost", govorio je odbojkaš nakon rođenja drugog sina.

Inače, Nikoli i njegovoj supruzi na venčanju je kumovala nekadašnja misica Jelena bin Drai, koja je sa Stanislavom dobra prijateljica od detinjstva, budući da su obe iz Žablja.

Sudeći po fotografijama na Instagramu, Stanislava često posećuje kumu u Dubaiju, gde Jelena živi sa suprugom Saidom bin Draijem, sa kojim ima četvoro dece. Osim sa Stanislavom i Nikokom, Jelena je veoma bliska i sa Vanjom Grbićem i njegovom suprugom Sarom.

Još fotografija Nikole Grbića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Ivica Veselinov, ATA Images/A.K. Nikola Grbić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

VANJA GRBIĆ O SVOME OCU, HRABROSTI I SRPSKOM FUDBALU "Kada izadjete TAMO igrajte NAJBOLJE što znate i budite spremni da POGINETE!" Kurir TV