Bivša mis Jugoslavije i jedna od najlepših žena sa ovih prostora, Jelena bin Drai, dugi niz godina živi u Dubaiju, gde je udata za arapskog šeika Saida bin Draija, sa kojim ima četvoro dece - tri sina i ćerku. Srpska lepotica četvrto dete rodila je pre dve godine, a od tada se povukla iz javnosti.

Na društvenim mrežama nije objavila nijednu fotografiju već dve i po godine, a sada je, kako pišu domaći mediji, posle dužeg vremena tajno posetila Srbiju. Jedna od njenih prijateljica objavila je njenu sliku, na kojoj se može videti da popularna lepotica blista.

Jelena je bila u elegantnoj zelenoj haljini, koja je istakla njenu vitku figuru, a nije prošlo neopaženo ni njeno prirodno lepo lice i bujna kosa.

Nekadašnja misica za arapskog šeika udala se 2008. godine, a raskošnom slavlju prisustvovalo je oko 300 zvanica. Jelena je jednom prilikom ispričala da pri prvom susretu Said uopšte nije obratio pažnju na nju, već da ga je zaintrigirala kada su počeli da razgovaraju.

"Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo 48 kilograma i samim tim delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju ‘rasne’ žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo", ispričala je svojevremeno.

Jelena bin Drai došla u Srbiju
Instagram / jelenabindrai 

To što su različitih veroispovesti nije predstavljalo prepreku njihovoj ljubavi, a Saidova porodica je Jelenu od prvog trenutka sjajno prihvatila.

"Said je iz mešovitog braka. Onog dana kad je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo našu situaciju. Njegova porodica me je odlično prihvatila. Prema meni se ophode kao da sam jedna od njih, ne praveći razliku između moje i njegove vere. Iako kod Arapa nije uobičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ja nismo oklevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dve nedelje zabavljanja", rekla je ona tada.

U raskošan dom Jelene bin Drai u Dubaiju možete zaviriti putem fotografija koje se nalaze u galeriji ispod.

LepaiSrecna Slavna milijarderka Jelena bin Drai živi u raskošnom porodičnom domu u Dubaiju, sa fantastično uređenom baštom i predivnom porodičnom farmom. Zavirite u njen luksuzan dom...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna